Survivor All Star: Η πρόβα τζενεράλε της τελευταίας στιγμής σήκωσε το Γαλάτσι στο πόδι!
Reality TV

Survivor All Star: Η πρόβα τζενεράλε της τελευταίας στιγμής σήκωσε το Γαλάτσι στο πόδι!

Survivor All Star: Η πρόβα τζενεράλε της τελευταίας στιγμής σήκωσε το Γαλάτσι στο πόδι!

Τελικός με εκπλήξεις από την αρχή

Η αυλαία πέφτει απόψε στο Survivor All Star έπειτα από 6 μήνες με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή των 100.000€.

Σάκης και Νίκος ήταν οι παίκτες που πήραν την πρόκριση από τον τελικό εκτοπίζοντας τη Μαριαλένα στην τρίτη θέση του βάθρου.

Στο Άλσος Βεΐκου επικράτησε το αδιαχώρητο από κόσμο που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει live τον μεγάλο τελικό του καθηλωτικού ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το κοινό και λίγο αργότερα τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, Νίκο Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη και χωρίς καθυστέρηση τους έβαλε δουλειά: να κάνουν πρόβα τη στιγμή που θα σηκώσουν την κούπα στο τέλος της βραδιάς με όλο το γήπεδο να ταρακουνιέται από πανηγυρισμούς και ήχους βουβουζέλας.

Στη συνέχεια οι δύο survivors άνοιξαν την καρδιά τους και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους που κατάφεραν και έφτασαν στον τελικό αλλά και την αγωνία τους για το αποτέλεσμα.

Και οι δύο ευχαρίστησαν τον κόσμο για την αγάπη τους και ζήτησαν άλλη μία φορά στήριξή του.

Οι γονείς των φιναλίστ πήραν αμέσως μετά τον λόγο με τον μπαμπά του Σάκη να νιώθει υπερήφανος για εκείνον, όπως άλλωστε και η αδερφή του. παρότι και οι δύο αξίαπό την κερκίδα δεν έλειπε η Μαριαλένα που δήλωσε αγχωμένη για το αποτέλεσμα γιατί παρότι και οι δύο αξίζουν τη νίκη η ζυγαριά φυσικά γέρνει στον καλό της.

Ο πατέρας του Νίκου από πλευράς του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και στους δύο παίκτες ενώ ευχαρίστησε την παραγωγή αλλά και τον Γιώργο Λιανό για το έργο του στη θέση του παρουσιαστή.