Survivor All Star: Ο  Νίκος Μπάρτζης νιώθει Σπύρος Καλογήρου στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος – «Είναι πολλά τα λεφτά, Σάκη!»
Reality TV

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης νιώθει Σπύρος Καλογήρου στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος – «Είναι πολλά τα λεφτά, Σάκη!»

Survivor All Star: Ο  Νίκος Μπάρτζης νιώθει Σπύρος Καλογήρου στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος – «Είναι πολλά τα λεφτά, Σάκη!»

Δεν είναι εμμονικός αλλά θέλει ντόμπρες συμπεριφορές

Σε απέραντη… ιντριγκούπολη έχει εξελιχθεί το Survivor All Star με τους παίκτες να ανεβάζουν καθημερινά το θερμόμετρο τόσο με πικάντικα ενσταντανέ όσο και με εντάσεις και καβγάδες.

Όπως θα ξέρεις αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι κρυφές – και μάλλον είναι πολλές – συναντήσεις παικτών στα ενδότερα της ζούγκλας του Άγιου Δομίνικου.

Καρολίνα και Μάριος πιάστηκαν επ΄αυτοφώρω σε τρυφερές περιπτύξεις αλλά ο Νίκος Μπάρτζης έδωσε στεγνά και άλλο ένα ζευγαράκι που παίρνει τον ομματιών του και χάνεται ανάμεσα στις συστάδες δένδρων και δεν ήταν άλλοι από τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Ο Νίκος Μπάρτζης ξεσπάθωσε στο χθεσινό συμβούλιο με τη Μαριαλένα να αναλαμβάνει να «καθαρίσει» και να λέει ότι όλα αυτά γίνονται από αγνή ζήλια για τον αγαπημένο της που θέλουν να τον εκτοπίσουν.

Στο νέο επεισόδιο ο Νίκος Μπάρτζης αρνήθηκε ότι έχει εμμονές με συγκεκριμένους παίκτες εννοώντας τον Σάκη Κατσούλη απλά το μόνο που θέλει είναι να μην κοροϊδεύει τον κόσμο.

«Δεν έχω εμμονή με κανέναν, δεν με νοιάζει τι κάνει ο άλλος, δεν θέλω να κοροϊδεύει τον κόσμο» είπε στο κιου.

«Εμένα σαν άνθρωπο με ενδιαφέρει όταν με κοιτάει ο άλλος στα μάτια να μου λέει την αλήθεια και μόνο αλήθεια δεν μου είπε, μόνο ψέματα. Ένας είναι ο λόγος, είναι πολλά τα λεφτά, Σάκη μου!» συμπλήρωσε αμέσως μετά.