Survivor All Star: Ο Σάκης σήκωσε την κούπα και το Twitter τρολάρει με memes Τριαντάφυλλου!
Reality TV

Survivor All Star: Ο Σάκης σήκωσε την κούπα και το Twitter τρολάρει με memes Τριαντάφυλλου!

Survivor All Star: Ο Σάκης σήκωσε την κούπα και το Twitter τρολάρει με memes Τριαντάφυλλου!

Άλλοι καλοδέχτηκαν το αποτέλεσμα, άλλοι πάλι όχι...

6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο με καθημερινούς αγώνες, πείνα, κακουχίες και εξάντληση δεν είναι εύκολη υπόθεση…

Μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ξένοι μεταξύ ξένων, με συνεχείς διαμάχες και έντονη ψυχολογική πίεση οι δύο φιναλίστ του αποψινού τελικού δεν το έβαλαν κάτω, δάγκωσαν τα χείλη τους και ακόμη κι αν «λύγισαν» μες στο παιχνίδι ξανασηκώθηκαν φτάνοντας απόψε στο Γαλάτσι.

Και οι δύο ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Ο μεν Σάκης χάρη στην απαράμιλλη αγωνιστικότητά του, ο δε Νίκος για τον γνήσιο χαρακτήρα του που κέρδισε τον κόσμο.

Σε ελληνικό έδαφος πια απόψε οι δύο survivors πήραν θέσεις μάχης και έδωσαν την τελευταία τους αναμέτρηση στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Η αγωνία καθ΄όλη τη βραδιά ήταν μεγάλη για το ποιος από τους δύο θα ανέβαινε στο βάθρο του νικητή.

Στα τελευταία λεπτά της μεγάλης βραδιάς οι παλμοί ανέβηκαν στα ύψη μέχρι να πάρει στα χέρια του ο Γιώργος Λιανός τον φάκελο με τα αποτελέσματα.

Τον φάκελο που έκρυβε το όνομα του παίκτη που παίρνει όχι μόνο τον τίτλο του νικητή αλλά και που γίνει αυτόματα κατά 100.000€ πλουσιότερος.

Χωρίς να εντείνει περισσότερο την αδημονία όλων ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη προκαλώντας σεισμό στο Άλσος Βεΐκου αλλά και στο χάσταγκ #survivorgr.

Μεγάλος νικητής του Survivor All Star είναι ο Σάκης Κατσούλης και το Twitter του έδωσε να καταλάβει στήνοντας γλέντι με σαμπάνιες και βεγγαλικά για να γιορτάσουν για τον αγαπημένο τους παίκτη!

Φυσικά κάποιοι δυσαρεστήθηκαν και θέλησαν να τρολάρουν και θυμήθηκαν τον παλιό κολλητό του τον Ντάφυ με τα πιο απολαυστικά memes και σχόλια!