Survivor All Star: «Συμμαχία» Βασάλου – Μπάρτζη με στόχο τον Σάκη βλέπει το Twitter
Reality TV

Survivor All Star: «Συμμαχία» Βασάλου – Μπάρτζη με στόχο τον Σάκη βλέπει το Twitter

Survivor All Star: «Συμμαχία» Βασάλου – Μπάρτζη με στόχο τον Σάκη βλέπει το Twitter

Στο Twitter δεν αρέσει η συμμαχία Κωνσταντίνου - Μπάρτζη

Συνεχιζόμενο και κάπως… επικριτικό φαίνεται ότι είναι το χιούμορ που κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη φίλη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star, δύο εβδομάδες αφότου εκείνη τον ψήφισε σε ένα από τα συμβούλια.

Ο Κωνσταντίνος φαίνεται ότι το κρατάει μανιάτικο στη Μαριαλένα, η οποία ωστόσο δεν αντέχει άλλο να γυρίζουν όλα γύρω της, να κατηγορείται για στρατηγική και να ανέχεται το χιούμορ του, το οποίο δεν της αρέσει καθόλου και πλέον, το θεωρεί κακία και όχι πλάκα.

«Εγώ φταίω που δεν σταυρώνεις νίκη» της είπε ο Βασάλος με το που είχψε ξυπνήσει, σε συζήτηση που είχαν οι δυο τους μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος στην προσωπική του συνέντευξη πήρε το μέρος της και είπε ότι προσπαθεί να της χαλάσει την ψυχολογία.

«Μπορεί το χιούμορ μου να είναι λίγο κάπως, το δέχομαι, είναι λίγο επικριτικό, αλλά αν δεν με ξέρουν τα παιδιά μετά από έξι μήνες και παρεξηγιούνται τώρα που τελειώνει το παιχνίδι… Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να δημιουρήσουν εντυπώσεις. Λέω την αλήθεια, κάποιους ενοχλεί και για να ενοχλεί σημαίνει ότι ισχύει. Να μου φτιάξουν μια λίστα τι πρέπει να λέω και τι όχι. Τους χαλάω τη διάθεση όταν ξυπνάω», είπε ο Κωνσταντίνος.

Από τη μεριά της η Μαριαλένα, δήλωσε: «Με όλη αυτή τη συμπεριφορά έχω αρχίσει δεύτερες σκέψεις. Είναι φίλος μου και θέλει το καλό μου ή το κάνει επίτηδες για να με σπάσει. Έχει βρει αυτό που με πονάει και το τσιγκλίζει. Γυρνάς εσύ και μου λες “έλα φέρε κανένα πόντο σήμερα”. Ώπα ρε φίλε. Όταν το χιούμορ ξεπερνάει τα όρια, είναι κακία. Δύο βδομάδες που τον έχω ψηφίσει έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Δεν μέ ξέρει κι από χθες, το ότι με ξέρει 5 μήνες δεν σημαίνει ότι του επιτρέπεται να μου μιλάει όπως γουστάρει».

Ο Νίκος Μπάρτζης σε συζήτηση με την ομάδα του, εξέτασε τα σενάρια της ήττας της κόκκινης ομάδας και ποιους θα ψηφίσουν. Μάλιστα, αναρωτήθηκε αν ο Σάκης Κατσούλης θα ψηφίσει ξανά αγωνιστικά και θα αναγκαστεί να δώσει στον τάκο τη σύντροφό του, Μαριαλένα, η οποία δεν τα πήγε καλά στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Μάλιστα, στο ceremony, ο Νίκος είπε στον Γιώργο Λιανό ότι περιμένει τη Μαριαλένα υποψήφια, καθώς ψηφίζουν αγωνιστικά οι «κόκκινοι», γεγονός που άναψε τα αίματα.

Ο Σάκης έφερε στο τραπέζι τα στατιστικά για να στηρίξει την κοπέλα του, με την ένταση να ανεβαίνει. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμφώνησε με το σκεπτικό του Νίκου Μπάρτζη, τονίζοντας ότι η ειλικρίνια πάντα κερδίζει.

Τα έβαλε με Βασάλο το Twitter

Η «μπιφτέκα» που γύρισε ο Κωνσταντίνος και η «συμμαχία» τον Νίκο Μπάρτζη δεν άρεσε στο Twitter.