Survivor All Star: Συνθήματα κατά του Νίκου Μπάρτζη – «Ούτε με τα κυάλια στο Γαλάτσι…»
Reality TV

Survivor All Star: Συνθήματα κατά του Νίκου Μπάρτζη – «Ούτε με τα κυάλια στο Γαλάτσι…»

Survivor All Star: Συνθήματα κατά του Νίκου Μπάρτζη – «Ούτε με τα κυάλια στο Γαλάτσι…»

Το Twitter έχει βάλει στο στόχαστρο τον παίκτη που ψήφισε με στρατηγική και δεν το έκρυψε

Τα πάνω – κάτω με την ψήφο του έφερε ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor All Star και τα άκουσε από το Twitter, το οποίο τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις!

Ο Νίκος, παραδέχτηκε στο συμβούλιο της Τετάρτης (13/6), ότι άλλαξε την ψήφο του επίτηδες, έτσι ώστε να βγουν στον τάκο δύο υποψήφιοι από την μπλε ομάδα, εκτός από τον ίδιο και να είναι πιο πολλά τα άτομα στην ψηφοφορία, έτσι ώστε οι πιθανότητες να παραμείνει στο παιχνίδι να είναι περισσότερες.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους συμπαίκτες του, καθώς θεώρησαν ότι ο Νίκος φοβάται να βγει στον τάκο. Μάλιστα, κατά την επιστροφή της μπλε ομάδας, ο Νίκος έμεινε μόνος του και άρχισε να μιλά σε μια καρύδα, σαν άλλος… Ντάνος.

Εκνευρισμένη με την εξέλιξη της ψηφοφορίας εμφανίστηκε η Στέλλα, η οποία τόνισε σε προσωπική της συνέντευξη ότι δεν θα πουλούσε ποτέ τον φίλο της.

«Ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να δράσει υποχθόνια με τέτοιο τρόπο για το συμφέρον του, όπως λέει και για τα λεφτά. Κάθε ημέρα γκρινιάζει θέλω να φύγω, βαρέθηκα και πονά το γόνατό μου. Μας έχει κουράσει και την ίδια στιγμή το συμφέρον του μπαίνει πάνω από όλα. Τα λεφτά μπαίνουν πάνω από όλα. Πουλάει τους πάντες, θα πουλήσει και τον κολλητό του για το συμφέρον του. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο Νίκο Μπάρτζη. Αν δεν το πιστεύεις, κάποιοι έχουν αρχές κι αξίες. Εγώ προσωπικά δεν θα πουλούσα ποτέ τον φίλο μου για τα χρήματα. Αν εσύ το κάνεις και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου συγχαρητήρια» είπε αρχικά.

«Ο Νίκος ψήφισε εμένα για να σώσει ξεκάθαρα την θεσούλα του. Φοβήθηκε να βγει στον τάκο με Ηλία και Μελίνα, μην τυχόν κι αποχωρήσει από το Survivor. Μέχρι τώρα μας έλεγες ελάτε και φέρτε τους δυνατούς να αναμετρηθούμε… Γιατί κότεψες τώρα κύριε Μπάρτζη; Φοβήθηκες να βγεις με δυνατούς και ξαφνικά πετάς άλλη μία υποψηφιότητα για να μείνεις στο Survivor;» πρόσθεσε.

«Άκουσα ότι η Στέλλα είναι αδύναμη και κάτι τέτοια… αρχικά δεν ψηφίζω τη Στέλλα γιατί είναι αδύναμη και να μείνω στο παιχνίδι η επόμενη ψηφοφορία πάλι δυνατή θα είναι οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό γιατί στην επόμενη ψηφοφορία πάλι εγώ θα είμαι μέσα. Άμα είναι να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω εμένα στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να πάρω το έπαθλο από κει και πέρα τι μου λέτε δεν έχω ιδέα πείτε ότι θέλετε για να καλύψετε τον κ@@λο σας» συνέχισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Το Twitter έδωσε ρεσιτάλ

Οι Twitterάδες δεν θέλουν στον τελικό τον Νίκο Μπάρτζη και γι αυτό έβγαλαν και σύνθημα!