Survivor All Star – The curtain falls: Με κλάματα αποχαιρέτησαν τα καταλύματά τους
Reality TV

Survivor All Star – The curtain falls: Με κλάματα αποχαιρέτησαν τα καταλύματά τους

Survivor All Star – The curtain falls: Με κλάματα αποχαιρέτησαν τα καταλύματά τους

Στην τελική ευθεία το ριάλιτι

Πάσχισαν, λύγισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν και επιβίωσαν. Έξι μήνες μετά οι τέσσερις survivors ετοιμάζονται για το Γαλάτσι και οι τελευταίες ώρες τους στον Άγιο Δομίνικο κύλησαν κάνοντας τον απολογισμό τους.

Αναλογίστηκαν όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τις άσχημες από τις οποίες μόνο μαθήματα έχουν να πάρουν.

Μαχητές και οι τέσσερις απέδειξαν ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τους καταβάλει αλλά πλέον το μόνο που θέλουν είναι να γυρίσουν στα σπίτια τους.

«Αμέτρητες δυσκολίες να μιλήσω για την πείνα, δεν είχα πεινάσει ποτέ στη ζωή μου, τη βίωσα πολύ καλά στο πετσί μου, να τρέμουν τα πόδια μου, να παραπαταώ, να μην μπορώ να σηκωθώ από το σανίδι, γιατί πείναγα. Και να φτάνουμε στο αγώνισμα και εκείνη την ώρα να τρέξουμε να βάλουμε το 100% ενώ μέσα μας το στομάχι μας πείναγε.

Να μιλήσω για τις κακές καιρικές συνθήκες;» είπε αρχικά η Μαριαλένα στο κιου.

Ο Νίκος Μπάρτζης νιώθει ικανοποιημένος που έφερε εις πέρας τον στόχο του, τον οποίο λόγω του τραυματισμού του τον είχε εγκαταλείψει το 2021. «Επέστρεψα γιατί λόγω τραυματισμού δεν μου επιτρεπόταν να συνεχίσω, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα έβαλα τον στόχο που είχα το 2021 και έσφιξα τα δόντια μου και τα κατάφερα και έφτασα μέχρι το τέλος».

Πόσο δύσκολος είναι ο αποχωρισμός επεσήμανε ο Μάριος Πρίαμος ενώ ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για τα σπουδαία μαθήματα που πήρε από το παιχνίδι.