Survivor All Star: «Το παιχνίδι έγινε ανθρωποφάγο» – «Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται»
Reality TV

Survivor All Star: «Το παιχνίδι έγινε ανθρωποφάγο» – «Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται»

Survivor All Star: «Το παιχνίδι έγινε ανθρωποφάγο» – «Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται»

Αντίθετος με τις δηλώσεις Σχίζα ο Σάκης Κατσούλης

Οι σφυγμοί έχουν ανέβει για τα καλά για τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη αφού βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων του Survivor All Star.

Μετά από 6,5 ολόκληρους μήνες, οι παίκτες κατάφεραν να φτάσουν στο Γαλάτσι και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Δίπλα τους βρέθηκαν και οι συμπαίκτες τους, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τον λόγο στον Στάθη Σχίζα.

«Με συγκίνησαν τα λόγια του Νίκου γιατί είναι αμοιβαία. Ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω. Προσπάθησε να μου πει να παραμείνω, του είπα να συνεχίσει. Το απέδειξε και σήμερα βρίσκεται εδώ. Με το πόσο καθαρός και αληθινός χαρακτήρας είναι. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου. Οι λόγοι που είπα, έγιναν όλα ένα προς ένα. Το παιχνίδι έγινε ανθρωποφάγο και ήταν πολύ έξω από τα νερά μου. Δεν ταίριαζα! Άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που προχώρησε», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Ορμώμενος από τα λεγόμενά του, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ρωτήσει τον Κατσούλη αν συμφωνεί με τον όρο «ανθρωποφαγία», που έχει χρησιμοποιηθεί από τους περισσότερους παίκτες φέτος.

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται. Οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα! Δεν εξέλαβα ανθρωποφαγία από τους συμπαίκτες μου. Ίσως εγώ στηρίχτηκα στα δικά μου χέρια και πόδια και όχι στην στρατηγική του παιχνιδιού. Έχω άλλα θέλω, άλλα πιστεύω! Βρισκόμαστε σε μια γιορτή, είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ. Δεν ταίριαζε σε κανέναν το παιχνίδι αν ήταν ανθρωποφαγικό. Περάσαμε όλοι τα ίδια. Ο καθένας τα βλέπει από τη δική του οπτική γωνία. Είναι ένα παιχνίδι που το αγαπώ πολύ, δεν το μετανιώνω ποτέ! Αν ξαναμπώ, θα μπω για το αγωνιστικό παιχνίδι και όχι για τη στρατηγική».

«Τα λεφτά καλώς ή κακώς ήταν πολλά φέτος. Ήθελε να προχωρήσει ο καθένας μια βδομάδα παραπάνω, γιατί ήταν και παραπάνω τα λεφτά. Αν δεν θέλουμε να το πούμε ανθρωποφαγία, μπορεί ο καθένας να το πει όπως θέλει. Σφίξαμε τα δόντια, προχωρήσαμε, απομονωθήκαμε, καθαρή σκέψη, αγάπη του κόσμου όπως αποδείχτηκε και όλα μέσα στο παιχνίδι», κατέληξε η Νίκος Μπάρτζης.