Survivor All Star: Το Twitter φόρεσε μάσκα κλόουν στον Βασάλο και του έδωσε κούπα… καφέ!
Reality TV

Survivor All Star: Το Twitter φόρεσε μάσκα κλόουν στον Βασάλο και του έδωσε κούπα… καφέ!

Survivor All Star: Το Twitter φόρεσε μάσκα κλόουν στον Βασάλο και του έδωσε κούπα… καφέ!

Μάλλον δεν στηρίζουν όσο νομιίζει!

Με την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά από το Survivor All Star, ασχολήθηκαν «μπλε» και «κόκκινοι» στο αποψινό επεισόδιο, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν ξέχασε την αγαπημένη του.. συνήθεια το τελευταίο διάστημα, που δεν είναι άλλη από το να σχολιάζει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αυτή τη φορά ωστόσο μαζί με τον Σάκη Κατσούλη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, θέλησε να «αδειάσει» το ζευγάρι, λέγοντας ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, με τη στάση που κρατούν απέναντί του, όταν εμφανίζονται οι κάμερες στο νησί.

«Ομάδα δεν υπάρχει εδώ και πολλές μέρες, εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάκης με την Μαριαλένα έχουν επιλέξει να φεύγουν όταν έρχονται οι κάμερες λέγοντας και καλά πως “ο Κωνσταντίνος κάνει παρέα με τους μπλε”. Ναι, κάνω παρέα με τους μπλε! Ποιο είναι το πρόβλημα; Με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί off camera λένε, “έλα ρε δεν καταλάβαμε ότι ήρθαν οι κάμερες, φύγαμε επειδή νομίζαμε ότι θα έρθεις και εσύ μαζί μας”. Κάτι κουλά. Ομάδες δεν υπάρχουν, ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και το συμφέρον του» δήλωσε ο παίκτης της κόκινης ομάδας.

«Το ξέρω όμως πάρα πολύ καιρό και δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι στους 8 τελευταίους παίκτες του Survivor οπότε προχωράω, βλέπω μπροστά και κοιτάζω πως θα φτάσω στο Γαλάτσι. Τίποτα άλλο. Παιδιά, κάντε ότι θέλετε, δημιουργήστε ότι εντυπώσεις θέλετε, απομονωθείτε, κάντε τους αυτόνομους και πάμε παρακάτω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Ο «κλόουν» και η κούπα του καφέ

Το χιούμορ αλλά και η σιγουριά του Κωνσταντίνου Βασάλου δεν φαίνεται να αρέσει στους Twitterαδες που τον αποκαλούν πλέον κλόουν, ενώ τη μόνη κούπα που βλέπουν να σηκώνει, είναι αυτή του καφέ και όχι στον τελικό στο Γαλάτσι.