Survivor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε
Reality TV

Survivor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Survivor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Κανείς δεν το περίμενε!

Γυναικεία υπόθεση η πρώτη μονομαχία της χρονιάς στο Survivor. Αντριάνα, Μαριλίνα, Ιωάννα και Δώρα βγήκαν στον τάκο από ψηφοφορία όσο και από την υπόδειξη της MVP Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Η Ασημίνα επέλεξε ως τρίτη υποψήφια την Ιωάννα με τους Μπλε να ξαναμπαίνουν σε ψηφοφορία και να βγάζουν και τη Μαριλίνα.

Η αγωνία στα ύψη για τις τέσσερις γυναίκες που σίγουρα δεν ήθελαν να αποχωρήσουν τόσο νωρίς.

Ο Γιώργος Λιανός τις καλωσόρισε στον αγωνιστικό χώρο και τους εξήγησε τα διαδικαστικά ενός απαιτητικού αγώνα που θα έκρινε ποια θα αποχωρούσε.

«Με βάση την κατάταξη κάποια έχει τα καλύτερα και κάποια τα χειρότερα στατιστικά. Η κοπέλα με τα καλύτερα στατιστικά θα παίξει με αυτή που έχει τα χειρότερα στατιστικά. Και η δεύτερη θα παίξει με την τρίτη. Στις μονομαχίες θα κοιτάμε τα στατιστικά από την αρχή του Survivor και δεν θα είναι στατιστικά εβδομάδας. Η Δώρα θα παίξει με την Ιωάννα και η Μαριλίνα με την Ανδριάνα».

«Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά έχει άλλον έναν άσσο στο μανίκι μπορεί να επιλέξει τον τελικό στόχο που θα αγωνιστούν όλες οι κοπέλες» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Η Δώρα έβγαλε νοκ άουτ την Ιωάννα εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο παιχνίδι.
Ανδριάνα η Μαριλίνα κονταροχτυπήθηκαν σκληρά με την πρώτη να χάνει στο τελευταίο αγώνισμα και να βλέπει την πόρτα εξόδου του ριάλιτι επιβίωσης.
Ο αγώνας επιβεβαίωσε ότι φέτος το Survivor θα είναι γεμάτος ανατροπές καθώς κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν αυτή που θα έφευγε απόψε.
Δυνατή παίκτρια αλλά με ισχυρή προσωπικότητα θα είχε πολλά να δώσει στο ριάλιτι ωστόσο ένας αγώνας ήταν αρκετός για να κρίνει την παραμονή της.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Ράκος ο Γκάνος – «Ο τρόπος που πέθανε η αδερφή μου ήταν περίεργος – Μετανιώνω πάρα πολύ»