Survivor: And the Oscar goes to Alexis Pappas – Του δίνει την κυβέρνηση το Twitter
Reality TV

Survivor: And the Oscar goes to Alexis Pappas – Του δίνει την κυβέρνηση το Twitter

Survivor: And the Oscar goes to Alexis Pappas – Του δίνει την κυβέρνηση το Twitter

Ο προεδρικός του λόγος και η εξυπνάδα του αποθεώθηκε

Επικές στιγμές έζησε η παραλία του Άγιου Δομίνικου στην οποία μένουν οι παίκτες του Survivor, με τον Αλέξη Παππά, σαν άλλο αρχηγό, να βγάζει προεδρικό λόγο μπροστά σε όλους τους παίκτες ζητώντας να αφήσουν πίσω ότι έχει συμβεί και να κάνουν μια νέα αρχή.

Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Κώστας Παπαδόπουλος αντέδρασαν αρνητικά, με τον τελευταίο μάλιστα να τον αποκαλεί «σατανά». «Δεν γίνεται να ξεχάσω, έχει κάνει τόσα πράγματα. Το μόνο που κάνει είναι reality», είπε χαρακτηριστικά με τον Νίκο να συμπληρώνει:

«Εγώ αυτά που λέει δεν τα ακούω».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς δήλωσε στην κάμερα: «Είναι ένα κομβικό σημείο για μένα και δεν πήρα τυχαία τον λόγο. Δεν το έχουν καταλάβει ότι είναι κομβικό σημείο. Ο Νίκος αντέδρασε πρώτος, σαν να λέει δεν είσαι εσύ ο αρχηγός, είμαι εγώ. Ο δεύτερος ήταν ο Τζέιμς με χαμόγελα κλπ. Είναι οι δύο που θα βρίσκω πάντα απέναντί μου. Δυστυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Από την άλλη βλέπω τον Ηλία ο οποίος καταλαβαίνει τι θέλω να πω, προς τιμήν του, αλλά δεν φτάνει κι αυτός πιο βαθιά και να δει την ουσία. Αυτό που ήθελα να πω αγγίζει την επιφάνεια. Εκεί πιάστηκαν όλοι. Στην ουσία κανείς. Ο Αλέξης μίλησε, έκανε την αρχή και πάνω σε αυτή πατάνε όλοι. Ο Αλέξης θα οδηγήσει και τα πράγματα στο τέλος».

https://streamable.com/xi32on

Όσκαρ και πρωθυπουργία του χάρισε το Twitter

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να ήταν για καιρό ένας από τους πιο αντιπαθείς παίκτες του Survivor, ωστόσο η εξυπνάδα του και η στρατηγική του αποθεώθηκε.


Συζητήσεις επί συζητήσεων

Στα δύο «στρατόπεδα» συνεχίστηκαν οι συζητήσεις για τις αλλαγές, ωστόσο στο επίκεντρο βρέθηκε ξανά ο Αλέξης Παππάς και η κίνησή του για «ένωση». Την ίδια στιγμή οι προμήθειες ήταν ένα θέμα για το πώς θα χωριστούν, την ίδια στιγμή που η Μαριαλένα συνέχισε να κλαίει, με τον Σάκη να την παρηγορεί.

https://streamable.com/s2ce4e