Survivor: Ανοιχτή σύγκρουση Σοφίας-Κοψιδά – Ξέσπασε η Ανθή κατά του Τριαντάφυλλου – «Το θεωρώ φθηνό, το κάνει για ψήφους»
Reality TV

Survivor: Ανοιχτή σύγκρουση Σοφίας-Κοψιδά – Ξέσπασε η Ανθή κατά του Τριαντάφυλλου – «Το θεωρώ φθηνό, το κάνει για ψήφους»

Survivor: Ανοιχτή σύγκρουση Σοφίας-Κοψιδά – Ξέσπασε η Ανθή κατά του Τριαντάφυλλου – «Το θεωρώ φθηνό, το κάνει για ψήφους»

Μαλλιά κουβάρια οι Κόκκινοι - Θέμα και οι πληρωμένες ψήφοι και ο πατήρ Σαλαγκούδης - Tα ποστς πρώην παικτών

Δεν έχει προηγούμενο ο εμφύλιος που ξέσπασε στους Κόκκινους για τα μάτια της Ανθής.

Στο συμβούλιο του νησιού η ομάδα έσπασε σε κομμάτια, αυτούς που υποστηρίζουν την Ανθή και αυτούς που θέλουν να φύγει από το παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στην Ανθή ότι του είπε πως θα τον τελειώσει και φυσικά έβαλε την κουβέντα.

«Με κατηγόρησε ότι μένω στο παιχνίδι λόγω του ονόματος του πατέρα μου. Έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση. Μου το είπε κατ’ ιδίαν» είπε η Ανθή.

Τον λόγο πήρε η Σοφία αλλά λίγο πριν ξεκινήσει την επίθεσή της η Ελευθερία ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί με αποτέλεσμα να βγει εκτός συμβουλίου.

«Γίνεται μια επίθεση στην Ανθή που με ενοχλεί. Μια γυναίκα μόνη της, της επιτίθεται ο Τριαντάφυλλος, θα μπορούσαν να την υπερασπιστούν. Της είπε ότι έχει τον πατέρα της και τη βοηθάει με τις ψηφοφορίες. Ο Σαλαγκούδης δηλαδή πληρώνει την τηλεφωνική για να κρατάει την κόρη στο παιχνίδι; Είναι τώρα σοβαρά πράγματα να ακούγονται στο  πανελλήνιο;» είπε η Σοφία.

Κατόπιν επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο που δεν την άφηνε να μιλήσει λέγοντας του «δεν είμαι ούτε η γυναίκα σου ούτε ο υπάλληλός σου να μου μη  μιλάς  έτσι. Έκανα 10.000 χιλιόμετρα μακριά από τα παιδιά μου για να μου μιλάς έτσι;».

https://streamable.com/ey1d5o

Η Σοφία τα έβαλε ανοιχτά με τον Κοψιδά ότι έδωσε γραμμή να ψηφιστεί η Ανθή κάτι που ο αρχηγός αμφισβήτησε με τον καβγά να ανάβει μεταξύ τους με χαρακτηρισμούς.

Στον καβγά πήρε μέρος ο Κόρομι που τα έβαλε με τη Σοφία, ο Ηλίας Μπόγδανος που το Twitter του καταλόγισε ότι λέει ποιηματάκια.

Και μέσα σε όλα, ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκε και φώναξε  στον Νίκο Μπάρτζη ότι είχε δίκιο στα όσα έλεγε παλιά για τη Σοφία.

Η Ανθή νευρίασε και τα έβαλε με τον Γιώργο Λιανό που δεν της έδινε τον λόγο αλλά ο παρουσιαστή την έβαλε στη θέση της.

«Δεν έχει να κάνει με έλλειψη αγωνιστικότητας αλλά με προσωπική επίθεση. Και επειδή έχω δεχτεί πάρα πολλές φορές επιθέσεις, ψιθύρους πίσω από την πλάτη μου, έχω στοχοποιηθεί πολιτικά όταν ήμουν στην κρατική τηλεόραση για την ιδιότητα του μπαμπά μου. Έχει αποσυρθεί χρόνια τώρα. Το να με κατηγορεί κάποιος ότι ο μπαμπάς μου με βοηθάει στο Survivor το θεωρώ το πιο φθηνό από όλα. Το κάνει για να κατευθύνει ψήφους» είπε.

Επιπλέον ξέσπασε και κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα με αφορμή ότι ο Κώστας έδωσε γραμμή στον Αλέξη Παππά να πει κακά λόγια για τον Τριαντάφυλλο.

https://streamable.com/u742lj

Το Twitter όμως δεν φαίνεται να δείχνει κανένα έλεος στην Ανθή αλλά και σε όποιον την υποστηρίζει.

Από τα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν αυτό της Ασημίνας Ιγγλέζου που πήρε το αίμα της πίσω για τη Σοφία αλλά και του Περικλή Κονδυλάτου για την Ελευθερία.

https://twitter.com/urialxb/status/1363986786985381889