Survivor: Απόλυτη ανατροπή στο αγώνισμα επάθλου – Ποια ομάδα κέρδισε μετά τις αλλαγές στο ριάλιτι
Reality TV

Survivor: Απόλυτη ανατροπή στο αγώνισμα επάθλου – Ποια ομάδα κέρδισε μετά τις αλλαγές στο ριάλιτι

Survivor: Απόλυτη ανατροπή στο αγώνισμα επάθλου – Ποια ομάδα κέρδισε μετά τις αλλαγές στο ριάλιτι

Ποιοι βρέθηκαν στους νικητές

Το παιχνίδι παίζεται και πάλι αλλιώς στο Survivor. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή και την ανακοίνωση της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη λόγω του προβλήματος υγείας που είχε με το γόνατό του, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως το ριάλιτι επιβίωσης γίνεται πια ατομικό.

Συγκεκριμένα στο έπαθλο ασυλίας ο κάθε παίκτης θα διαγωνίζεται για τον εαυτό του, ενώ στα αγωνίσματα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας θα φτιάχνονται κάθε εβδομάδα δυο νέες ομάδες με νέους αρχηγούς.

Πρώτοι αρχηγοί για την εβδομάδα ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος που φόρεσε το κόκκινο περιβραχιόνιο και πήρε στην ομάδα του τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ελένη Χαμπέρη, τη Νικολέττα Μαυρίδη και τον Σάκη Κατσούλη.

Από την άλλη η Καρολίνα ήταν αρχηγός της μπλε ομάδας, η οποία για αυτή την εβδομάδα απαρτίζεται από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι και τον Τριαντάφυλλο.

Ο πρώτος αγώνας ήταν ανάμεσα στον Ηλία και τον Κόρο με τον πρώτο να γίνει τον πόντο στην κόκκινη ομάδα. Σειρά είχαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Τριαντάφυλλο που τερμάτισαν μαζί. Το var ωστόσο έδειξε νικητή τον Ντάφυ. Μαριαλένα vs Νικολέττας για τον επόμενο αγώνα με τη Μαριαλένα να παίρνει τον πόντο. Ακολούθησαν η Ελένη με την Καρολίνα και έναν ακόμη για την κόκκινη ομάδα. Ο Κόρο έρχεται αντιμέτωπος με τον Σάκη και το 3- 2 υπέρ της Κόκκινης Ομάδας.

https://streamable.com/cr76s3

Τριαντάφυλλος και Ηλίας Μπόγδανος στον στίβο μάχης με τον Ηλία να κάνει το 4-2. Μαριαλένη και Ελένη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με τη κόκκινη ομάδα να κερδίζει τον πόντο. Καρολίνα και Νικολέττα αντιμέτωπες μετά τις αλλαγές στις ομάδες και η νίκη πήγε στη Νικόλ.

Και πάλι ο Τριαντάφυλλος αντιμέτωπος με τον Ασημακόπουλο και ο πόντος στον Γιώργο και το 7-2 υπέρ των κόκκινων.

https://streamable.com/16c3i3

Για τη ρεβάνς ετοιμάστηκαν οι μπλε με τον Σάκη και τον Κόρο να έρχονται αντιμέτωποι και τη μπλε ομάδα να κάνει το 7-3. Καρολίνα vs Ελένης και ένα εύκολο 7-4. Η Μαριαλένα έρχεται αντιμέτωπη με τη Μαριαλένα και κάνει το 7-5. Ηλίας και Κόρο στον στίβο μάχης και ένας ακόμη πόντος για τους μπλε. Ασημακόπουλος και πάλι διαγωνίζεται με τον Ντάφυ, που κάνει την ισοπαλία και το 7-7.

https://streamable.com/pb1mi7

Η Καρολίνα αντιμετωπίζει τη Νικολέττα με τη δεύτερη να κάνει το 8-7 υπέρ της κόκκινης ομάδας. Η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τη Μαριαλένα και έρχεται το 8-8. Κόρο και Σάκης πάλι στον στίβο μάχης και το 9-8 υπέρ της κόκκινης ομάδας. Η Ελένη και η Μαριαλένα ξανά στον στίβο μάχης και το 9-9 είναι γεγονός.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας και στην τελική αναμέτρηση, η Ελένη και ο Σάκης διαγωνίστηκαν για την κόκκινη ομάδα αντιμέτωποι με την Καρολίνα και τον Κόρο που κέρδισαν τελικά τον πολυπόθητο πόντο και τη νίκη.

https://streamable.com/a1ocme