Survivor: Αποχώρησε από το συμβούλιο ο Τάκης – Χαμός με την «έπαρση» του Εμμανουήλ – Ποιοι βγήκαν στον «τάκο»;
Reality TV

Survivor: Αποχώρησε από το συμβούλιο ο Τάκης – Χαμός με την «έπαρση» του Εμμανουήλ – Ποιοι βγήκαν στον «τάκο»;

Survivor: Αποχώρησε από το συμβούλιο ο Τάκης – Χαμός με την «έπαρση» του Εμμανουήλ – Ποιοι βγήκαν στον «τάκο»;

Υποψηφιοι μαζί με τον Κωνσταντίνο Εμμανούλ βγήκαν οι...

Συμβούλιο με τα όλα του ήταν το αποψινό στο Survivor, καθώς για άλλη μία βραδιά πρωταγωνίστησαν οι έριδες, οι πικρόχολες ατάκες αλλά και οι ανατροπές.

Δυστυχώς, τη μάζωξη επισκίασε ένα πολύ άσχημο γεγονός, ο θάνατος του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος μόλις έμαθε τα νέα έγινε ράκος. Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στον μισθοφόρο και τον ενημέρωσε ότι μπορεί να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό του και να αποχωρήσει από τη διαδικασία ψηφοφορίας.

«Ήταν κεραυνός αυτός που δέχτηκα. Είχα ένα κακό προαίσθημα αυτές τις ημέρες και επαληθεύτηκε. Ευχαριστώ την παραγωγή γιατί από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μου» είπε ο Τάκης και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε λίγο χρόνο μόνος του. Ζήτησε επίσης και κάτι ακόμα, να μπορέσει να μιλήσει με την κόρη του ώστε να πάρει απόφαση για τι θα πράξει στη συνέχεια, αν θα μείνει ή όχι στο παιχνίδι.

Αυτά είπε και αποχώρησε προς την καλύβα του.

Στη συνέχεια είδαμε τους Μπλε σε άβολη θέση, καθώς ήταν οι Διάσημοι που πήραν τη νίκη στο πολύ απαιτητικό αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και τους έστειλαν «καρφί» στον «τάκο».

Τα αίματα άναψαν ιδιαίτερα με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο που έδειξε να έχει πάρει από πολύ νωρίς ψηλά τον αμανέ…

«Σας ευχαριστούμε για την ευχάριστη νότα που μας δώσατε με τον Κωνσταντίνο αλλά μου είναι αδιανόητο μια ομάδα να αντιμετωπίζει τις αυταπάτες του, τις μυθοπλασίες του, την έπαρσή του» είπε ο Μαρτίκας ενώ και ο Σοϊλέδης του τα «έσουρε» ένα χεράκι.

Η ψηφοφορία

Μετά από τις συζητήσεις ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας. Κάθε ένας Μαχητής μπήκε στην κάλπηκαι έδωσε την ψήφο τους στους αδύναμους ή σε αυτούς που πολύ απλά ήθελαν να διώξουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός πήρε στα χέρια του τα αποτελέσματα και προχώρησε στην ανακοίνωση.

Η ψηφοφορία έδειξε πως με τον Κωνσταντίνο θα παλέψει στις προτιμήσεις του κοινού η Βρισηίδα αλλά και η Ευρύδικη , την οποία «έδωσε» η Σοφιάννα έχοντας την ατομική ασυλία.