Survivor: Αποχώρηση-σοκ από τον Άγιο Δομίνικο – Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε και δεν το περίμενε κανείς
Reality TV

Survivor: Αποχώρηση-σοκ από τον Άγιο Δομίνικο – Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε και δεν το περίμενε κανείς

Survivor: Αποχώρηση-σοκ από τον Άγιο Δομίνικο – Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε και δεν το περίμενε κανείς

Τάκης, Σοφιάννα ή Βρισηίδα;

Ημέρα αποχώρησης για το Survivor και στον τάκο κάθισαν ο Τάκης, η Σοφιάννα και η Βρισηίδα.

Οι τρεις παίκτες ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους, με τους περισσότερους να ελπίζουν για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δημιουργεί εντάσεις το τελευταίο διάστημα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ηρεμία στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε συζήτηση με τις ομάδες για το πώς πέρασαν μετά τα αγωνίσματα, αλλά και για τις ψηφοφορίες με το Σπύρο Μαρτίκα να τονίζει ότι η ψηφοφορία ήταν λάθος τελικά. Αυτό έφερε την αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος άρχισε ξανά να φωνάζει και να επιτίθεται στον Σπύρο, λέγοντας ότι κάνει κωλοτούμπες. «Είναι ο δικαστής όλων, καλά θα κάνει να κοιτάει τα χάλια του και είναι όπου φυσάει ο άνεμος», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει θορυβηθεί με αυτά που έχουν κάνει ο Άρης και ο Τάλα και έχει κάνει κωλοτούμπα πάλι. Δεν μπορεί να με ξεγελάσει κανένανς», πρόσθεσε.

«Έβαλαν λόγια στον Σπύρο ότι του κάνω τα γλυκά μάτια», εξήγησε η Βρισηίδα και ο Σπύρος απάντησε: «Παρεξηγήθηκε μια έντονη συμπάθεια που έχω τη Βρισηίδα και το εκμεταλλεύτηκε ο Τάκης. Είναι λεπτό θέμα. Θα ήθελα να διατηρήσω την ισορροπία της ομάδας. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι άλλο. Αφορά μόνο σε εμένα και τη Βρισηίδα».

Η κουβέντα συνεχίστηκε για την παραβίαση των κανονισμών του Survivor από τους Άρη και Τάλα.

«Ο Άρης και ο Τάλα ζήτησαν συγγνώμη, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δεχτώ. Φτύνουμε αίμα για την επικοινωνία. Του Άρη δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ειλικρινής, δεν δέχομαι ούτε του Τάλα. Ο Άρης είπε ότι καλά έκανε και αν μπορούσε θα το ξαναέκανε. Εγώ τον Άρη δεν θα τον ήθελα μέσα στο παιχνίδι, είναι άδικο για τους άλλους παίκτες», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης.

«Του είπα ότι ήταν μαγκιά μου που το έκανα και μπράβο μου και ότι αν είχε την ευκαιρία κι εκείνος να το κάνει θα το έκανε. Δεν είπε ότι θα το έκανα ξανά», ξεκαθάρισε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρεί η Σοφιάννα.