Survivor: Ειρωνείες, λιποθυμίες και νεύρα στο αγώνισμα ασυλίας – Ποιος κέρδισε το έπαθλο;
Reality TV

Survivor: Ειρωνείες, λιποθυμίες και νεύρα στο αγώνισμα ασυλίας – Ποιος κέρδισε το έπαθλο;

Survivor: Ειρωνείες, λιποθυμίες και νεύρα στο αγώνισμα ασυλίας – Ποιος κέρδισε το έπαθλο;

Ανέβηκαν οι τόνοι μετά τον αγώνα

Ένας αγώνας για γερά νεύρα ήταν ο αποψινός (14/1) στο Survivor, με Μαχητές και Διάσημους να μπαίνουν δυναμικά στον στίβο μάχης.

Παρότι οι Διάσημοι δεν είχαν ξυπνήσει με καλή διάθεση, προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσουν μέχρι τέλους.

Αν και στην αρχή τα πήγαιναν καλά, στη συνέχεια οι Μαχητές έβαλαν τα δυνατά τους για να τους προσπεράσουν στις νίκες.

Μεταξύ άλλων, οι παίκτες της μπλε ομάδας είχαν να αντιμετωπίσουν και μια απώλεια, με τον Ρομπ Τζέιμς να βγαίνει εκτός λόγω αδιαθεσίας.

Μετά τις απανωτές προσπάθειες της κόκκινης ομάδας να καταφέρει να περάσει μπροστά, ο Χρήστος Βολικάκης βγήκε εκτός εαυτού με την ήττα του.

Λόγω του εκνευρισμού του πετούσε με μανία τα τοτέμ αφού δεν μπόρεσε να πάρει νίκη για την ομάδα του.

Ωστόσο, μετά από συνεχόμενες ήττες οι Μαχητές ήρθαν πιο προετοιμασμένοι στον στίβο μάχης και κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σαν έπαθλο είχαν pancakes με μέλι, τα οποία και απόλαυσαν μετά το τέλος του αγώνα!

Φυσικά, οι εντάσεις δεν θα μπορούσαν να λείψουν ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Διάσημους να μην πιστεύουν τον τραυματισμό του Σκωτσέζου.

Κι αυτό, γιατί λίγο μετά την αδιαθεσία του έκατσε άνετος στον πάγκο και δεν έδειχνε να ταλαιπωρείται ή να είναι αδύναμος.

Κόντρα, όμως, δημιουργήθηκε και ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Φάνη, με τον δεύτερο να αναφέρεται στις συμμετοχές της πρώτης.

Η Ασημίνα θεώρησε ότι την ειρωνεύτηκε ιδίως όταν γνωρίζει ότι η περσινή χρονιά για εκείνη ήταν αρκετά δύσκολη και δεν θέλει να συζητά για αυτή.

Διαβάστε επίσης

Survivor – Twitter: «Μπορώ να ακούω τον Ρομπ να μιλάει όλη μέρα!»