Survivor: Εκτός εαυτού ο Σταμάτης – «Μου τραβούσε τα πόδια για να μην βγω» – «Είναι για μήνυση πραγματικά»
Reality TV

Survivor: Εκτός εαυτού ο Σταμάτης – «Μου τραβούσε τα πόδια για να μην βγω» – «Είναι για μήνυση πραγματικά»

Survivor: Εκτός εαυτού ο Σταμάτης – «Μου τραβούσε τα πόδια για να μην βγω» – «Είναι για μήνυση πραγματικά»

Ποιος είναι τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Φορτσάτοι μπήκαν οι παίκτες και των δύο ομάδων στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor θέτοντας στο τραπέζι ζητήματα που συνέβησαν και στον αγώνα ασυλίας.

Ο Φάνης πήρε τον λόγο αναφερόμενος στην αντίπαλη ομάδα και με τον τρόπο του προσπάθησε να καθοδηγήσει την ψηφοφορία.

Οι Διάσημοι, ωστόσο, ήταν κάτι που το αντιλήφθηκαν άμεσα και δεν άργησε να φουντώσει η ένταση ανάμεσα στους παίκτες και τον Φάνη.

Στη συνέχεια, σειρά είχε η κόντρα ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Περπατάρη, με τον πρώτο να τονίζει ότι του τραβούσε τα πόδια στο έρπινγκ.

Ο Περπατάρης το αρνήθηκε φυσικά και δεν δίστασε να τον ειρωνευτεί λέγοντας στον Γιώργο Λιανό ότι όλο αυτό είναι μάλλον για μήνυση.

Σταμάτης: «Αυτό που έγινε στο κοινό εμπόδιο ήταν ότι εγώ είχα προπορευτεί, ο Γιάννης ερχόμενος από πίσω αυτό που έκανε είναι να μου τραβήξει τα πόδια. Σε κάποια στιγμή ήρθε κάτω από το στήθος μου. Έβαζε τα χέρια του τραβώντας μου τα πόδια για να μην βγω. Έγινε το σκηνικό, εγώ προσπάθησα να βγω εκείνη τη στιγμή. Πολλές φορές έχει δείξει ότι δεν σκέφτεται την σωματική ακεραιότητα του συμπαίκτη του. Μπορεί να είχε χτυπήσει και ο ίδιος στο πρόσωπο. Εμένα δεν μου άρεσε! Ο Γιάννης κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε ενδεχομένως. Εγώ έχασα την συγκέντρωσή μου, εκνευρίστηκα και πήρε τον πόντο. Αυτό που έκανε ο Γιάννης ήταν λάθος!

Περπατάρης: «Σε τράβαγα από πίσω δηλαδή; Πιστεύω ότι αυτό που έκανα είναι για μήνυση πραγματικά. Σου ζητώ συγγνώμη… Μα είμαστε μέσα σε ένα παιχνίδι…».

Η δύσκολη στιγμή για τους Διασήμους έφτασε και κλήθηκαν να πάνε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγάλουν στον τάκο.

Ο Γιώργος Λιανός πήρε την κάλπη στα χέρια του και άρχισε να βγάζει σιγά σιγά τα ονόματα των παικτών.

Οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στον Γιάννη και τον Χριστόφορο, με την τελευταία ψήφο να αναδεικνύει τον πρώτο και έτσι είναι υποψήφιος.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Δεν έσπασε η γκίνια για τους Διάσημους – Χαμένοι σε αγώνα – θρίλερ