Survivor: Ελλάδα και Τουρκία στο ίδιο πάρτι – Νέες γνωριμίες, φλερτ και άφθονο φαγητό
Reality TV

Survivor: Ελλάδα και Τουρκία στο ίδιο πάρτι – Νέες γνωριμίες, φλερτ και άφθονο φαγητό

Survivor: Ελλάδα και Τουρκία στο ίδιο πάρτι – Νέες γνωριμίες, φλερτ και άφθονο φαγητό

Το πάρτι της ένωσης ξεκίνησε δυναμικά!

Ένα υπερπολυτελές πάρτι για τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να ανανεώνονται, να φορούν τα καλά τους και να ετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά.

Ο Γιώργος Λιανός εμφανίστηκε στον χώρο που είχαν συγκεντρωθεί οι παίκτες και απολάμβαναν το αναψυκτικό τους και έφερε τα κοκτέιλ για να αρχίσει το γλέντι.

Οι παίκτες μπλέχτηκαν μεταξύ τους και άρχισαν τις συζητήσεις, με την Ελευθερία και τον Τριαντάφυλλο να μιλούν για την Άννα Μαρία και τη συμπεριφορά της.

Στη συνέχεια, μπλε και κόκκινοι υποδέχτηκαν τους Τούρκους παίκτες του Survivor. Μια μπασκετμπολίστρια της Εθνικής Τουρκίας, έναν ηθοποιό, τον αδερφό του τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, ένα «φαινόμενο» του Instagram. Ο Acun Ilicali συνέχισε την παρουσίαση των παικτών εκατέρωθεν.

Ο Τζέιμς σαν άλλος… γύπας ζήτησε να μάθει το όνομα μιας παίκτριας στην οποία δεν αναφέρθηκε ο Acun η οποία μάλιστα είναι τενίστρια.

«Το Survivor πρέπει να δώσει το μήνυμα για τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας. Ελπίζω αυτή η φιλία να κρατήσει για πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα δύο Survivor έγιναν έναν με τους παίκτες να γνωρίζονται μεταξύ τους. Στη συνέχεια οι Έλληνες πέρασαν στην… τραπεζαρία για φαγητό.

https://streamable.com/ha3azo

Τριαντάφυλλος και Ηλίας Μπόγδανος δημιούργησαν έναν τραγούδι στην καλύβα τους και ο Ηλίας ενώπιον όλων ζήτησε από τους συμπαίκτες του όταν βγουν έξω να συμμετέχουν το βίντεοκλιπ.

https://streamable.com/5xq8l1