Survivor: Ένα συμβούλιο… «φωτιά» με τους αδικημένους  Διάσημους – Βούρκωσε το Twitter με την αποχώρηση του «πιο καλού παιδιού»
Reality TV

Survivor: Ένα συμβούλιο… «φωτιά» με τους αδικημένους Διάσημους – Βούρκωσε το Twitter με την αποχώρηση του «πιο καλού παιδιού»

Survivor: Ένα συμβούλιο… «φωτιά» με τους αδικημένους  Διάσημους – Βούρκωσε το Twitter με την αποχώρηση του «πιο καλού παιδιού»

Ο Γιάννης Τσολάκης αποχαιρέτησε το παιχνίδι...

Μία εβδομάδα γεμάτη εντάσεις και συγκινήσεις έζησαν τα δύο στρατόπεδα του Survivor πριν φτάσουν απόψε στο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού.

Πολλά τα μέτωπα που είναι ανοιχτά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από τη μία στους Μπλε ο Μαρτίκας, ο Σάββας, ο Ανδρέας και η Μαίη έχουν παγώσει τις σχέσεις τους με Σοφιάννα, Ασημίνα Κατσαούνη.

Στους Κόκκινους η Μυριέλλα είναι και πάλι η πέτρα του σκανδάλου και χτες είδαμε πως κέρδισε και έναν καινούριο «εχθρό» τον Τάκη, με τον οποίο ήρθαν σε μετωπική σύγκρουση.

Αλλά στο συμβούλιο τη συζήτηση μονοπώλησαν όσα συνέβησαν στον αγώνα επάθλου φαγητού που προηγήθηκε. Εκεί οι Κόκκινοι αγανάκτησαν με τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Μπλε σε σημείο να αποσπούν τους αντιπάλους. Για όλα αυτά οι Διάσημοι έκαναν λόγο για άδικο σκορ που δεν το άξιζαν οι Μαχητές.

Η συζήτηση πήρε φωτιά όπως είναι φυσικό στο συμβούλιο.

«Δεν θεωρώ ότι παίξαμε unfair, θυμάμαι όταν εμείς είχαμε να φάμε καιρό πολλές προκλητικότητες» σχολίασε ο Ανδρέας.

Ο Τάκης όμως επέμεινε στη θέση της ομάδας του: «Είναι άδικο αυτό, εκείνη τη στιγμή θα μπορούσα να είχα πάρει τον πόντο. Παρακαλώ περιμένετε να τελειώνει το παιχνίδι και μπείτε μέσα και πάρτε τους αγκαλιά».

Ο Άρης ανέβασε τους τόνους εξηγώντας ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι προκλητικός και άλλο να μπαίνει κανείς μες στην αρένα πριν τελειώσει ο αγώνας και να αποπροσανατολίζει τους υπόλοιπους.

«Μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με μην πω κάτι άλλο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Ρουβάς.

Και κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός σήμανε το τέλος των λογομαχιών προκειμένου να ανακοινώσει την 9η αποχώρηση στο ριάλιτι.

Ανάμεσα στη Βρισηίδα, τη Μυριέλλα, τον Σπύρο και τον Γιάννη αυτός που αποχώρησε ήταν ο Γιάννης Τσολάκης.

Μόλις άκουσε το όνομά του η Σοφιάννα, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι, πάγωσε και ξέσπασε σε κλάματα.

Απογοήτευση και στο Twitter που αποχώρησε το «πιο καλό παιδί » του φετινού Survivor…