Survivor: Έπεσαν κορμιά στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία – Το είπε και το έκανε ο Ασημακόπουλος
Reality TV

Survivor: Έπεσαν κορμιά στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία – Το είπε και το έκανε ο Ασημακόπουλος

Survivor: Έπεσαν κορμιά στον στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία – Το είπε και το έκανε ο Ασημακόπουλος

Τα έδωσαν όλα οι δύο ομάδες

Δοκιμασία με έπαθλο την επικοινωνία είχε απόψε το Survivor, ένα αγώνισμα το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να το παρακολουθούμε στην αρχή της εβδομάδας, ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει λόγω των μεγάλων επάθλων που έρχονται για τους παίκτες τις επόμενες ημέρες.

«Είναι μια ιδιαίτερη εβδομάδα γι αυτό και το έπαθλο επικοινωνίας γίνεται νωρίτερα», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν χάνει η μπλε ομάδα με τίποτα, τα λιοντάρια θα αγριέψουν πάρα πολύ», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Εμείς πάμε για τη νίκη», συμπλήρωσε ο Κόρομι.

«Θα μπω στον αγώνα, πονάω πολύ αλλά θα μπω. Αν πονάω θα βγω. Δεν μπορώ να περιμένω άλλη μια βδομάδα», δήλωσε η Καρολίνα.

«Κι εγώ πονάω και θα μπω κι αν πονάω θα βγω», είπε η Τριαντάφυλλος, την ίδια στιγμή που ο Σάκης δήλωσε ιδιαίτερα κουρασμένος.

Η Ελένη Χαμπέρη είναι η μόνη που προπορεύεται στο συγκεκριμένο έπαθλο, καθώς θα έχει την ευκαιρία να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της.

Το επόμενο level ανήκει στη Μαριαλένα και τον Κόρο που έπαιζαν για τηλεφώνημα σε φίλους. Όλοι οι υπόλοιποι θα είχαν την ευκαιρία να δουν βίντεο από φίλους.

https://streamable.com/7kzedo

Ο αγώνας

Με ένα 2-0 σερί ξεκίνησε η μπλε ομάδα την αναμέτρηση, με τους Κόρο και Ηλία να κερδίζουν Τριαντάφυλλο και Σάκη αντίστοιχα. Η Ελένη ήταν εκείνη που μείωσε για το 2-1 της κόκκινης ομάδας απέναντι στην Καρολίνα. Ο Ασημακόπουλος κέρδισε τον Τριαντάφυλλο για το 3-1, ενώ ο Σάκης μείωσε για το 3-2 απέναντι στον Κόρο. Η Ελένη ήταν εκείνη που έφερε τον αγώνα στα ίσια, ξανά κόντρα στην Καρολίνα.

Κόκκινη και μπλε ομάδα πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ, με τους Κόρο και Σάκη να παίρνουν από μία νίκη, με την Καρολίνα να βάζει μπροστά τους μπλε για το 5-4 και τον Ηλία κόντρα στον Σάκη να σημειώνει το 6-4.

https://streamable.com/qff3i6

Ο Κόρομι πέτυχε το 7-4 απέναντι στον Τριαντάφυλλο και η Καρολίνα το 8-4 κόντρα στην Ελένη. Η κόκκινη ομάδα αντέδρασε για το 8-5 με τον Σάκη, ωστόσο ο Ασημακόπουλος έγραψε το 9-5 για την μπλε ομάδα, κόντρα στον Τριαντάφυλλο ο οποίος τα άκουσε από τον Σάκη. Η Καρολίνα τελείωσε το αγώνισμα πετυχαίνοντας το 10-5 απέναντι στην Ελένη.

https://streamable.com/cgjnfq