Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος
Reality TV

Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος

Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος

Η υποδοχή του ζαχαροπλάστη του ριάλιτι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στην Ελλάδα μετά από τέσσερις μήνες παραμονής στο Survivor και στην παραλία του Αγίου Δομίνικου επέστρεψε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έφθασε τα ξημερώματα της Τρίτης (4/5) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εκεί τον περίμεναν οι άνδρες της παραγωγής του Survivor για να τον μεταφέρουν στο σπίτι του.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, φορώντας την απαραίτητα μάσκα και έχοντας μαζί και το καπελάκι του, ο 37χρονος ζαχαροπλάστης έφθασε στην Ελλάδα, πάτησε τα πάτρια εδάφη και επέστρεψε στο σπίτι του, στο Μενίδι για να συναντήσει την οικογένειά του και τα παιδιά του.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης τη Μεγάλη Τετάρτη, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον James Καφετζή της μπλε ομάδας, αλλά και τους Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο της κόκκινης ομάδας.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά αρχίζουν άλλα ακόμα πιο ωραία. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε για σχεδόν πέντε μήνες. Αυτό είναι ένα παιχνίδι αλλά έξω είναι το πραγματικό Survivor. Θα πάω να σουβλίσω με τα παιδάκια μου. Το παιχνίδι ήταν ένα όνειρο ζωής, ένα πανεπιστήμιο χωρίς δίδακτρα. Όταν ξαπλώνω με τα παιδάκια μου και θα μου λένε πες μας ένα παραμύθι θα τους λέω μια πραγματική ιστορία από το Survivor. Νιώθω μια λύπη που δεν κατάφερα να προχωρήσω περισσότερο και να τους κάνω λίγο ακόμα υπερήφανους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο παίκτης πριν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ο Κώστας Παπαδόπουλος αρκέστηκε στο να στείλει μόνο τις ευχές του για τις γιορτές, όπως πρόβαλε και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ANT1».

https://streamable.com/szf42h

Φωτογραφίες: NDP