Survivor: Επικό πετσόκομμα Μπάρτζη στον Βασάλο για τα στατιστικά – Twitter κατά Βασάλου – «Έχεις  φάει όλα τα Goody’s και μιλάς;»
Reality TV

Survivor: Επικό πετσόκομμα Μπάρτζη στον Βασάλο για τα στατιστικά – Twitter κατά Βασάλου – «Έχεις φάει όλα τα Goody’s και μιλάς;»

Survivor: Επικό πετσόκομμα Μπάρτζη στον Βασάλο για τα στατιστικά – Twitter κατά Βασάλου – «Έχεις  φάει όλα τα Goody’s και μιλάς;»

Γιατί δεν ψηφίζεται ο Βασάλος για αποχώρηση; Η Στέλλα αναρωτιέται και ο Μπάρτζης το λέει ευθέως

Το συμβούλιο της Τρίτης άφησε ανάμικτα συναισθήματα στους παίκτες του Survivor και φυσικά γυρίζοντας στην καλύβα, τα πηγαδάκια ήταν πολλά.

Αυτό που η παραγωγή άφησε να διαφανεί είναι ότι οι παίκτες από τους Μπλε και τους Κόκκινους σχολιάζουν το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος  Βασάλος δεν ήταν υποψήφιος παρότι τα στατιστικά του ήταν μία θέση πριν από το τέλος.

Μπάρτζης: «Τον Βασάλο δεν τον ψηφίζουν είναι καλός στις δημόσιες σχέσεις» ήταν η εξήγηση που έδωσε στον Ασημακόπουλο.

Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και η Στέλλα που το εξέφρασε στο δικό της κιού.

«Όσο για τα στατιστικά, νιώθω ότι ο Βασάλος  που είναι προτελευταίος προστατεύεται από την ομάδα και αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό γιατί προστατεύεται και από τις δύο ομάδες. Μήπως η κόκκινη ομάδα φοβάται να βγει στον τάκο μαζί του και ότι το κοινό του θα καταψηφίσει αυτόν που τον ψήφισε;» είπε.

Ο Βασάλος από την άλλη τα βάζει με τον Μπάρτζη:

«Ο κύριος εμμονικός, ο Νίκος ο Μπάρτζης, κάθε φορά που χάνει η κόκκινη ομάδα. Παιχταρά μου να μου κάνεις μαθήματα όταν βγούμε, να με βάλεις στον δρόμο να γίνω υπερπαίκτης σαν εσένα,  με συγχωρείς για την αγωνιστική μου εικόνα, θα γίνω ένας καλός παίκτης σαν εσένα» είπε  χαρακτηριστικά στο κιου του.

Μπροστά στον Γιώργο Λιανό που έβαλε φυσικά τις φιτιλιές του λίγο πριν από τον αγώνα, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα στατιστικά.

Ο Βασάλος τα έβαλε και μπροστά του με τον Μπάρτζη: «Η μόνη του έγνοια είναι αν θα βγω, τι στατιστικά έχω, ευελπιστώ σήμερα να με ματσάρει εφόσον είναι καλύτερος από μένα, και να φτάσω στα επίπεδά του και να αγωνίζομαι όπως ο Νίκος.

Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου που είμαι ο χειρότερος όλων και έχω ψηφιστεί μία φορά» είπε με ειρωνεία.

Ο Μπάρτζης δεν «μάσησε» και «πετσόκοψε» επικά τον «πιαρίστα» -όπως ο ίδιος  αποκάλεσε τον εαυτό του- παίκτη:

Μπάρτζης: Κάποιων παικτών στην κόκκινη ομάδα τα στατιστικά έχουν ανέβει επειδή παίζουν συνέχεια με τον Σπύρο.

Βασάλος: Μα δεν έχω παίξει ποτέ με τον Σπύρο!

Μπάρτζης: Μα δεν έχουν ανέβει τα δικά σου στατιστικά!

Και το Twitter φαίνεται να μην στηρίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τα σχόλιά του:

https://twitter.com/paxour/status/1651294562113953793

https://twitter.com/lavenderxangel/status/1651294068666662922

https://twitter.com/spirouspirou76/status/1651292719195488263