Survivor: Έσβησε η δάδα της Ασημίνας
Reality TV

Survivor: Έσβησε η δάδα της Ασημίνας

Survivor: Έσβησε η δάδα της Ασημίνας

Εκτός νησιού η αθλήτρια

Συμβούλιο αποχώρησης είχε το αποψινό (28/1) Survivor, με την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ασημίνα Ιγγλέζου να βρίσκονται στις θέσεις των υποψηφίων.

Η κουβέντα ξεκίνησε με την κόκκινη ομάδα να μιλά για τους λόγους που χάνει συνέχεια στα αγωνίσματα και τον Κώστα Παπαδόπουλο να λέει χαρακτηριστικά ότι κάποιοι συμπαίκτες του «κάνουν πασαρέλα στον τελικό στόχο».

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος έβαλε στη θέση του υποψήφιου τον Περικλή, που συμφώνησε με τον Κώστα, λέγοντας ωστόσο ότι «θα πρέπει να μείνει ο πιο δυνατός παίκτης».

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς Καφετζής σε ακόμα ένα κρεσέντο… ειρωνειών προς την αντίπαλη ομάδα, είπε ότι δεν καταλαβαίνει ακόμα πώς ο Γιώργος Κοψιδάς επέλεξε αυτούς τους παίκτες.

«Είναι σαν να σταμάτησε το λεωφορείο της γραμμής και να βρήκε τους τελευταίους 9 και να τους πήρε», είπε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο να απαντά ότι ο Τζέιμς θέλει για ακόμα μια φορά να δημιουργήσει ίντριγκα.

https://streamable.com/q0fyws

Το κοινό αποφάσισε ότι η Ασημίνα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Εδώ τελειώνει το ταξίδι για εμένα. Αυτό που σκέφτομαι είναι να πάω να φάω σοκολάτα. Πιο πολλά κομμάτια μου είναι στην μπλε ομάδα, στην κόκκινη είναι ο Περικλής και η Ανθή. Θα τα πούμε και εκτός με όσους πρέπει», είπε η Ασημίνα και χαιρέτησε μόνο τους δύο συμπαίκτες της από την κόκκινη ομάδα και μερικούς από την μπλε.

https://streamable.com/1td9lj