Survivor: Γιατί είχαν χωρίσει το περασμένο καλοκαίρι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;
Reality TV

Survivor: Γιατί είχαν χωρίσει το περασμένο καλοκαίρι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Survivor: Γιατί είχαν χωρίσει το περασμένο καλοκαίρι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Ποιος ήταν ο ρόλος της Χριστίνας Κεφαλά;

Με το  Survivor κάναμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα, όλες τις ενδιάμεσες αργίες και όπως φαίνεται θα περάσουμε παρέα το μισό καλοκαίρι. Αφού τα αγωνίσματα πλέον δεν έχουν το ίδιο ενδιαφέρον και το τρίωρο επεισόδιο χρειάζεται πολλές τονωτικές ενέσεις ίντριγκας, οι φήμες λένε ότι οι στενοί συγγενείς των παικτών είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο και έχουν ξεκινήσει γυρίσματα- το επεισόδιο που βλέπουμε Κυριακή βράδυ γυρίζεται Τετάρτη ή Πέμπτη, ανάλογα με τις βάρδιες των τεχνικών.

Το ζεύγος (ή μη) Σάκη- Μαριαλένας μονοπωλεί το ενδιαφέρον πολλών τηλεθεατών του reality επιβίωσης/σχέσεων καθώς θέλουν να δουν αν θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν και έξω από το παιχνίδι ή τελικά ό,τι έχουμε δει είναι προϊόν στρατηγικής παικτών ή σεναρίου από τη μεριά της Παραγωγής. Εξάλλου ακόμα και οι συμπαίκτες των δύο φαβορί δείχνουν διχασμένοι.

Τι είχε όμως συμβεί ανάμεσα στους δύο αυτούς ανθρώπους που υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι, ετοιμάζονταν για γάμο αλλά τελικά χώρισαν επεισοδιακά; Ευτυχώς αυτή τη φορά, οι απόψεις ανθρώπων τόσο από την πλευρά του Σάκη όσο και από την πλευρά της Μαριαλένας έδειχναν να συγκλίνουν. «Η ζήλια» είναι μια απάντηση που πήραμε ξανά και ξανά ρωτώντας φίλους και συνεργάτες τους. Όλοι παραδέχονταν πως οι δυο τους ήταν πολύ ταιριαστοί αλλά ταυτόχρονα πολύ έντονοι χαρακτήρες. «Η Μαριαλένα φαίνεται πως ζήλευε πολύ τον Σάκη, αλλά και εκείνος της είχε κάνει σκηνές» λένε. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα εκείνη είχε πάει στην Κύθνο με φίλες της και τότε δημιουργήθηκαν μεγάλες εντάσεις από το τηλέφωνο. «Δεν υπήρχε πλέον εμπιστοσύνη, αλλά ανασφάλεια. Είχαν υπάρξει και κάποιες μικρο-αφορμές» μας λένε.

Επιστρέφοντας η Μαριαλένα έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί, «πολύ πληγωμένη» και τότε, μπήκαν οι γονείς στη μέση, δημιουργήθηκαν οι γνωστές προστριβές με τα έπιπλα, που δεν αφορούσαν μόνο στην πολυθρόνα που έκανε instagram η επόμενη σύντροφος το Σάκη, Χριστίνα Κεφαλά.

Όσο για τη Χριστίνα, που όλοι λένε ότι ήταν «πολύ σωστή», φαίνεται πως ερωτεύτηκε τον Σάκη, τον έβλεπε σοβαρά και όχι επιπόλαια, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβε ότι εκείνος είχε ακόμα το μυαλό του στη Μαριαλένα.  «Της είπε ότι ήθελε όσο τίποτα άλλο να μπει στο παιχνίδι για να βρει τη Μαριαλένα. Αυτή ήταν και η στιγμή που εκείνη κατάλαβε ότι η σχέση τους δεν έχει μέλλον και του ζήτησε να χωρίσουν» λέει στο Znews φίλη της Χριστίνας.

Αυτό που ακολούθησε προκάλεσε σε όλους μεγάλη αμηχανία, αφού τελικά ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι μαζί με τη Χριστίνα. Εκείνος είπε στην κάμερα πως δεν ήταν ζευγάρι, ενώ εκείνη είχε δηλώσει το ακριβώς αντίθετο. Φυσικά η Μαριαλένα γνώριζε για τη σχέση τους, δεν γνώριζε όμως ότι είχε τελειώσει ενώ εκείνη ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Φαίνεται μάλιστα πως οι δύο γυναίκες είχαν μιλήσει μέσα στο παιχνίδι ξεκαθαρίζοντας ότι έπρεπε να ξεκαθαριστεί, κάτι που οι τηλεθεατές δεν μπόρεσαν να δουν ποτέ.