Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Η αλήθεια για τους κοιλιακούς του
Reality TV

Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Η αλήθεια για τους κοιλιακούς του

Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Η αλήθεια για τους κοιλιακούς του

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου -που έκανε την επέμβαση στον παίκτη- μιλά αποκλειστικά στο Znews για το θέμα

Ένας μικρός σάλος έχει δημιουργηθεί για το αν οι κοιλιακοί του Γιώργου Ασημακόπουλου της ομάδας των Μαχητών στο Survivor είναι ή όχι πραγματικοί. Αν δηλαδή είναι αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής ή εντατικής γυμναστικής.

Το ζήτημα φαίνεται ότι ξεκίνησε από τις αναρτήσεις της γνωστής Instagramer Soula Glamorous η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο που έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr.Athanasios Athanasiou (@dr.athanasiou)

Πράγματι ο νεαρός παίκτης λίγο πριν μπει στο παιχνίδι απευθύνθηκε σε πολύ γνωστή κλινική των νοτίων προαστίων για τονίσει την ήδη υπάρχουσα σωματοδομή του.

Αναζητήσαμε τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου, γνωστό πλαστικό χειρουργό και συνιδρυτή της κλινικής Athens Beverly Hills και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την πρωτοποριακή τεχνική που ανέδειξε το σώμα του παίκτη.

Πρόκειται για τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser® 4D High Definition, που εφαρμόζεται αποκλειστικά στο Athens Beverly Hills από τον Δρ. Αθανασίου -ένα από τα 5-6 στον κόσμο που την εφαρμόζουν όπως μας είπε.

Όπως μας εξήγησε ο γιατρός, είναι μια επέμβαση που «μορφοποιεί το σώμα και τονίζει περισσότερο το αθλητικό look».

«Αυτή η τεχνική μπορεί και να δημιουργήσει κοιλιακούς αλλά μπορεί και να τονώσει τους ήδη υπάρχοντες, όπως στην περίπτωση του Γιώργου. Ειδικά σε άτομα που γυμνάζονται τονίζει ιδιαίτερα τη μυικότητα του σώματος. Με τη μέθοδο αυτή τονίζεται και διαγράφεται η μέση γραμμή, οι κοιλιακοί, το τρίγωνο στη βουβωνική χώρα, οι δικέφαλοι και οι τρικέφαλοι» μας λέει.

«Για να φαίνονται σωστά οι κοιλιακοί πρέπει ένας άνθρωπος να έχει 7% λίπος. Τώρα με αυτήν την τεχνική μπορεί να έχει 15% και να φαίνονται οι κοιλιακοί του, άρα ένας άνθρωπος που μπορεί να γυμνάζεται και θέλει να τρώει παραπάνω μπορεί να δείξει πολύ πιο γυμνασμένος» μας εξηγεί.

Πώς γίνεται η επέμβαση;

«Η επέμβαση γίνεται με δύο μηχανήματα, το ένα που λέγεται Vaser®, τραβάει το λίπος και δημιουργεί τη γράμμωση. Μετά εφαρμόζουμε άλλο ένα μηχάνημα το Argon Plasma, το οποίο προκαλεί σύσπαση των μυών του κολλαγόνου και επιφέρει παραπάνω σύσφιξη. Ουσιαστικά κάνουμε δύο επεμβάσεις σε μία. Σε κάποιον που έχει λίγο παραπάνω λίπος το αφαιρούμε αρχιτεκτονικά, λέγεται δηλαδή “αρχιτεκτονική αφαίρεση λίπους”».

To αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως;

«Όντως, το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό αλλά ο ασθενής θα πρέπει να φοράει έναν κορσέ για περίπου έναν μήνα. Δυστυχώς ο Γιώργος έβαλε τον κορσέ αλλά τον έβγαλε πολύ γρήγορα, έπρεπε να αναρρώσει λίγο παραπάνω» μας αποκάλυψε ο Δρ. Αθανασίου.

«Το αποτέλεσμα της επέμβασης διατηρείται για πάντα όσο το άτομο διατηρεί το βάρος του στα συν/πλην πέντε κιλά. Εξαρτάται δηλαδή από το πόσο καλά διατηρεί ο άλλος το σώμα του» μας λέει.

Η τεχνική που αγαπούν εγχώριοι και ξένοι celebrities

«Αυτή η τεχνική ξεκίνησε από το Χόλιγουντ. Οι διάσημοι πήγαιναν όλοι σε έναν γιατρό και την έκαναν. Εκεί έκανα και εγώ την εκπαίδευση και εξειδίκευσή μου. Στην Ελλάδα έχει τεράστια απήχηση, την έχει κάνει η μισή τηλεόραση. Όταν βλέπετε κάτι κορμιά πολύ γυμνασμένα, κάτι κρύβεται από πίσω. Είναι τεχνική των τελευταίων 5-6 ετών. Την προτιμούν κυρίως οι γυναίκες μάλιστα για τα τρίγωνα του μπικίνι» μας αποκαλύπτει ο Δρ. Αθανασίου.