Survivor – Highlights: «Σπέρνει» διχόνοια ο Σάκης – Ποιοι βγήκαν στον τάκο; Η χιλιοστή φορά που ο Ντάφυ ευχαριστεί το κοινό
Reality TV

Survivor – Highlights: «Σπέρνει» διχόνοια ο Σάκης – Ποιοι βγήκαν στον τάκο; Η χιλιοστή φορά που ο Ντάφυ ευχαριστεί το κοινό

Survivor – Highlights: «Σπέρνει» διχόνοια ο Σάκης – Ποιοι βγήκαν στον τάκο; Η χιλιοστή φορά που ο Ντάφυ ευχαριστεί το κοινό

Αγώνισμα ασυλίας και στρατηγικές που δεν φαίνονται

Το Survivor συνεχίζεται και ο Σάκης  Κατσούλης που πλασάρεται ως φαβορί πλέον για τη νίκη αναπροσαρμόζει τη στρατηγική του προκειμένου να εξοντώσει τους πιθανούς αντιπάλους.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκε η Ελένη Χαμπέρη.

Προηγουμένως η παίκτρια δέχτηκε τα παράπονα «προάγγελλος» του Τριαντάφυλλου γιατί δεν τον επέλεξε  για να τον πάρει μαζί της για το έπαθλο ενώ στο προηγούμενο τον πήρε.

Kαι τότε ξεκίνησε μια συζήτηση που κατέληξε στον Τριαντάφυλλο να δηλώνει στο κιού ότι «Οι φίλοι σου θα σε σταυρώσουν» αλλά και ότι οι μόνοι φίλοι της Ελένης ήταν ο Παύλος και η Νικόλ.

Και τότε παρενέβη ο Σάκης. «Έχω καταλάβει ότι η Ελένη δεν θέλει να τσακώνεται» όμως όπως είπε από τη στιγμή που η Καρολίνα είπε στο συμβούλιο ότι εκείνος κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Ελένη και εκείνη δεν αντιδρά «η λέξη ψυχολογικός πόλεμος είναι πολύ βαριά».

Και φυσικά έβαλε κατσάδα στην Ελένη ότι δεν μίλησε ενώ είναι ενήλικη και υπεύθυνη των πράξεών της ενώ ο δικηγόρος του Σάκη ήταν η Μαριαλένα που υποστήριξε τον αγαπημένο της λέγοντας στην Ελένη ότι δεν μιλάει!

Όπως είναι φανερό η Ελένη θα μπει σύντομα στο στόχαστρο και θα ψηφιστεί.

https://streamable.com/zpiwh2

Η Ελένη από την άλλη αγωνιστικά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και έβαλε κάτω και την Καρολίνα και τη Μαριαλένα και με αντίπαλο τον Σάκη διαγωνίστηκαν στο ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία..

https://streamable.com/hfb5ha

Νικητής ήταν ο Σάκης που το πλεονέκτημά του ήταν ότι στο συμβούλιο θα έδινε άλλον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι δεν παίζει στρατηγικά και κλήθηκε να πάρει μαζί του άλλους τρεις για να φάνε παστίτσιο.

Πήρε τη Μαριαλένα διότι είχε πυρετό, τον Ντάφυ που είναι κολλητός του πλέον αλλά και ο νέος του κολλητός , ο Ηλίας.

https://streamable.com/fehd4z

Οι νέοι υποψήφιοι

Το συμβούλιο έγινε σε κλίμα υποβόσκουσας έντασης.

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να αναδείξουν άλλον έναν υποψήφιο.

Οι Μπλε ψήφισαν τη Μαριαλένα και οι Κόκκινοι την Καρολίνα. Καθότι οι Μπλε περισσότεροι η Μαριαλένα ήταν η πρώτη υποψήφια.

Ο Σάκης άσκησε το δικαίωμα που του έδινε η ασυλία και έστειλε για πρώτη φορά στον τάκο την Καρολίνα δηλώνοντας ότι είναι αγωνιστικό το κριτήριό του καθότι η παίκτρια έχει «πέσει».

Ο Τριαντάφυλλος για χιλιοστή φορά ευχαρίστησε τον κόσμο και έριξε την πάσα στον κόσμο για να παραμείνει μέσα για 12η φορά.

«Θα συνεχίσω το όνειρο με την αγάπη του κόσμου» είπε.

Ο Σάκης πήρε γραμμή και ευχαρίστησε και εκείνος τον κόσμο που κατάλαβε ότι τον στηρίζει.

Η δε Μαριαλένα δήλωσε ευλογημένη στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος διότι ο κόσμος περνάει κορονοϊό και εκείνοι είναι στο Survivor.

https://streamable.com/mh1x88

Όσο για το Survivor της Τετάρτης, οι Τούρκοι Survivors ξαναμπαίνουν στο ελληνικό ριάλιτι για έναν μικτό αγώνα όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

https://streamable.com/57cyr4