Survivor: Η «αμνησία» της Ασημίνας, η στιγμή που πετά το μικρόφωνο και τα ειρωνικά… φιλάκια
Reality TV

Survivor: Η «αμνησία» της Ασημίνας, η στιγμή που πετά το μικρόφωνο και τα ειρωνικά… φιλάκια

Survivor: Η «αμνησία» της Ασημίνας, η στιγμή που πετά το μικρόφωνο και τα ειρωνικά… φιλάκια

Φουλ στα παρατράγουδα το αποψινό συμβούλιο του νησιού

Τζέιμς και Ασημίνα μονοπώλησαν το τρίτο κατά σειρά συμβούλιο του νησιού ύστερα από όσα συνέβησαν στον αγώνα.

Το ματς έληξε υπέρ των Μαχητών ωστόσο προηγήθηκε ένας γερός καβγάς με «γαλλικά» ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Τζέιμς.

Η Ασημίνα εγκατέλειψε ξαφνικά το παιχνίδι επειδή ένιωσε ενόχληση στο χέρι της με τους Μαχητές και δη τον Τζέιμς να αφήνει υπονοούμενα ότι παρέδωσε τα «όπλα» επειδή έχασε.

Λίγο πριν περάσουν για ψηφοφορία οι Διάσημοι έγινε συζήτηση για την απόφαση της Ασημίνας να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

Ενώπιον του Γιώργου Λιανού η Ασημίνα έδωσε τις εξηγήσεις της λέγοντας δεν ήθελε να επιδεινώσει τον τραυματισμό της και μάλιστα συμβουλεύθηκε και τον γιατρό.

Με τη σειρά του ο Τζέιμς είπε ότι ήταν περίεργο να αποσυρθεί μετά την ήττα της καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι αν κέρδιζε θα συνέχιζε να παίζει.

Της ζήτησε στη συνέχεια τα ρέστα επειδή τον «στόλισε» στο παιχνίδι με την Ασημίνα να κάνει πως δεν θυμάται το περιστατικό και φυσικά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.

Σειρά πήραν ο Χριστόφορος και ο Φάνης για να λύσουν τις διαφωνίες του που λίγο έλειψαν να τους φέρουν να πιαστούν στα χέρια στο παιχνίδι.

Ο Χριστόφορος νευρίασε επειδή τον ειρωνεύτηκε ο Φάνης στέλνοντάς του φιλάκια, στη συνέχεια τον αποκάλεσε «βλακάκο» και το ηλεκτρισμένο κλίμα χτύπησε κόκκινο.

Στο συμβούλιο ο Χριστόφορος επέμεινε στο γεγονός ότι δεν είναι πρέπον να του στέλνει ειρωνικά φιλιά ο Φάνης και ότι δεν θα έπρεπε να τον ενοχλεί το «βλακάκος» γιατί πολλές φορές έχει ο ίδιος αναφερθεί με υποτιμητικά σχόλια για συμπαίκτες του.

Ο Φάνης είδε ως ομοφοβικό το σχόλιο με τα φιλάκια με τον Γιώργο Λιανό να τοποθετείται με σαφές μήνυμα.

«Εμείς σαν εκπομπή στέλνουμε φιλάκια σε όλους, όλες, όλα» είπε ο παρουσιαστής.

Τα παρατράγουδα συνεχίστηκαν και στη διαδικασία της ψηφοφορίας καθώς η Ασημίνα πετάχτηκε όρθια και αποχώρησε εκνευρισμένη από το συμβούλιο.

Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε ότι η παίκτρια ενοχλήθηκε με τον Τζέιμς επειδή την κατηγόρησε ότι την έβρισε γι΄αυτό και έφυγε άρον άρον από το συμβούλιο χωρίς καν να ψηφίσει.

Με σχεδόν ομόφωνη απόφαση (πλην μιας ψήφου που έπεσε στη Δώρα) η Aira ήταν εκείνη που βγήκε ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από τους Κόκκινους μετά την Ιωάννα. Έτσι κλείδωσε το γυναικείο στοιχείο στη μονομαχία με τον Σταμάτη να σώζεται και να ανασαίνει ανακουφισμένος.

Οι Μπλε πέρασαν και αυτοί από κάλπη με τη Χρύσα να παίρνει την τρίτη θέση στον τάκο για τη μονομαχία της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Εγκατέλειψε τον αγώνα και «στόλισε» τον Τζέιμς! – «Δεν φταις εσύ αλλά η παραγωγή που σε κρατάει»