Survivor: Η ατομική ασυλία του Νίκου Γιάννη έφερε ανατροπή στις υποψηφιότητες
Reality TV

Survivor: Η ατομική ασυλία του Νίκου Γιάννη έφερε ανατροπή στις υποψηφιότητες

Survivor: Η ατομική ασυλία του Νίκου Γιάννη έφερε ανατροπή στις υποψηφιότητες

Ποιος παίκτης βρέθηκε στον τάκο

Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε στο Survivor, με τους παίκτες να αγωνίζονται ατομικά για να αποφύγουν την ψηφοφορία ή για να προστατέψουν έναν συμπαίκτη τους.

Το τελευταίο ίσχυε για τους δύο ήδη υποψήφιους προς αποχώρηση, τη Μαίη και τον Νίκο Γιάννη.

Από την… εξίσωση τη ασυλίας βγήκε πολύ γρήγορα το παρεάκι του Άρη Σοϊλέδη, με τον Νίκο Γιάννη και τον Στάθη να αγωνίζονται μεταξύ τους για να προκύψει ο νικητής.

Τελικά, εκείνος που πήρε τη δεύτερη ασυλία ήταν ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος είχε την ευκαιρία στο συμβούλιο να προστατέψει κάποιον από την παρέα του. Τη Σταυρούλα δηλαδή, ή τον Στάθη.

Ύστερα από συζητήσεις του Νίκου Γιάννα με τη Σταυρούλα και τον Στάθη, η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάματα, καθώς σύμφωνα με το ένστικτό της, ο Νίκος Γιάννης θα προστάτευε τον Στάθη και όχι εκείνη, παρά τις παλαιότερες δηλώσεις του και τη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Στην αντίπερα όχθη, στην παρέα του Άρη Σοϊλέδη, συζητούσαν τις νέες υποψηφιότητες και κατέληξαν ότι δεν αποκλείεται εκείνιος να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

Το ένστικτο της Σταυρούλας βγήκε αληθινό, καθώς ο Νίκος Γιάννης προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα, με τη Σταυρούλα να απογοητεύεται.

«Δεν την επέλεξα, γιατί δοκιμάστηκε πολύ πρόσφατα και ο κόσμος έδειξε ότι την αγαπάει και ότι τη θέλει στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γιάννης.

Μετά τη Μαίη και τον Νίκο Γιάννη, προέκυψαν ακόμα δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτοί είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα.

«Είμαστε κολλητοί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor. Δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο με τον Στάθη και αυτό με στεναχωρεί. Αυτό που νιώθω είναι απογοήτευση, νιώθω προδομένη», είπε η Σταυρούλα με κλάματα.

Ο Νίκος Γιάννης από την πλευρά του απάντησε: «Εμένα η φιλία μου δεν κρίνεται από μια προστασία. Δεν θα αλλάξει κάτι απέναντι στη φιλία μας».