Survivor: Η «λύσσα» της Κάτιας, τα νεύρα του Αλέξη Παππά και η νίκη ασυλίας
Reality TV

Survivor: Η «λύσσα» της Κάτιας, τα νεύρα του Αλέξη Παππά και η νίκη ασυλίας

Survivor: Η «λύσσα» της Κάτιας, τα νεύρα του Αλέξη Παππά και η νίκη ασυλίας

Ξανά στον τάκο οι «κόκκινοι» που θα χάσουν ακόμα έναν παίκτη

Αγώνισμα ασυλίας ήταν το σημερινό στο Survivor, με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να παίζουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη πίστα.

Πριν από το ματς, στη συζήτηση των παικτών με τον Γιώργο Λιανό, ο Chris δήλωσε ότι θα διαλέξει τον Τριαντάφυλλο για να πάρει «εκδίκηση», καθώς είχε ηττηθεί από εκείνον, ενώ η Μαριαλένα, εκνεύρισε την Κάτια Ταραμπάνκο επειδή τη νίκησε, ωστόσο το μοντέλο δεν κατάφερε να πάρει πόντο για την ομάδα της, ούτε απέναντι στην Μαριπόζα.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ασυλίας ξεκίνησε με τον Αλέξη Παππά να κάνει το 1-0 για τους «Διάσημους» και την Μαριαλένα να ισοφαρίζει κερδίζοντας την Κάτια Ταραμπάνκο για τους «Μαχητές».

Ο Περικλής έδωσε το προβάδισμα ξανά στους «κόκκινους», ωστόσο η Αγγελική Λάμπρη δεν κατάφερε καν να φτάσει στον στόχο και ηττήθηκε εύκολα από τη Σοφία.

Ο James Καφετζής σκόραρε πιο γρήγορα από τον Γιώργο Κοψιδά για το 3-2 των «μπλε» και η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε το 3-3 πανηγυρίζοντας, κόντρα στην Μαριπόζα. Ο Chris ο οποίος είχε προκαλέσει σε… μονομαχία τον Τριαντάφυλλο, τελικά τον κέρδισε, ενώ η Ασημίνα ηττήθηκε από την Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νίκησε τον Πάνο Καλίδη για το 5-4 των «Μαχητών» και αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς ηττήθηκε και από τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο ηθοποιός μάλιστα ξέσπασε στον πάγκο των «Διάσημων» και ουρλιάζοντας έφυγε για να ηρεμήσει.

Η Κάτια Ταραμπάνκο «σκύλιασε» με τις δύο συνεχόμενες ήττες της ομάδας της και πέρναγε τα εμπόδια σαν σίφουνας, στον αγώνα με την Μαριπόζα. Παρόλα αυτά, η Κάτια δεν τα κατάφερε και έτσι έγινε το 7-4 για τους «μπλε». Ο Αλέξης μείωσε σε 7-5 κόντρα στον Chris και η Μαριαλένα έκανε το 8-5 απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Μία ανάσα πριν από τη νίκη έφτασαν οι «Μαχητές», με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει το 9-5 κόντρα στον Περικλή. Η Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν εκείνη που έδωσε τη μεγάλη νίκη στους «Μαχητές» και έτσι εκείνοι δεν θα χάσουν παίκτη στο τέλος της εβδομάδας.

Τα νεύρα του Αλέξη Παππά

Οι «Διάσημοι» ηττήθηκαν και αυτό προκάλεσε τα νεύρα του Αλέξη Παππά, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να ζητάει από τους συμπαίκτες του να κάνουν γυμναστική για να μπορούν να κερδίζουν. «Αποδείχθηκε ότι ο παράγοντας τύχη δεν χωράει. Από εδώ και πέρα η ομάδα μου πρέπει να αλλάξει στρατηγική και πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε πιο έντονη γυμναστική και στόχους», είπε ο Αλέξης Παππάς στον Γιώργο Λιανό.

«Κόπηκε ο αέρας της Κάτιας»

Πανηγύρια επικράτησαν στην πλευρά των «Μαχητών». Η Μαριαλένα δήλωσε ότι ήταν καιρός να κοπεί λίγο ο αέρας της Κάτιας και η Μαριπόζα χάρηκε που κέρδισε το μοντέλο, παρά το γεγονός ότι έχασε από την Ανθή.