Survivor: Η προσωπική ζωή και η διασημότητα του Βασάλου το νέο θέμα του Τάκη – «Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα»
Reality TV

Survivor: Η προσωπική ζωή και η διασημότητα του Βασάλου το νέο θέμα του Τάκη – «Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα»

Survivor: Η προσωπική ζωή και η διασημότητα του Βασάλου το νέο θέμα του Τάκη – «Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα»

Επικές ατάκες

Vassalos tales ήταν η αρχή του επεισοδίου της Πέμπτης στο Survivor αφού το θέμα ήταν γιατί ο Βασάλος δεν ψηφίζεται ενώ είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά. Ο Τάκης που ψηφίστηκε μάλλον είχε κάποια bitter συναισθήματα που του βγήκαν με ένα πολύ άκομψο σχόλιο προς τον συμπαίκτη του.

Ανοιχτά θέση υπέρ του Βασάλου πήρε η Σταυρούλα που είπε: «Γιατί να έχουμε μια εμμονή με τον Κωνσταντίνο; Φέρνει νίκες. Λένε ότι έχει μια διασημότητα παραπάνω γιατί ήταν σε πάνελ.

Όλοι έχουμε μια διασημότητα, άμα ο κόσμος σε θέλει, σε θέλει».

Ο Τάκης στο κιου του σχολίασε ότι ο Βασάλος έπρεπε να είναι στην θέση του στον τάκο αλλά τον προστατεύει η διασημότητά του.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα. Υπάρχουν άλλοι παίκτες, όπως ο φίλος μου ο Βασάλος, που είναι στο απυρόβλητο συνέχεια, είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου. Περίμενα να είναι αυτός στη θέση μου».

Και καθώς το πηγαδάκι των Κόκκινων είχε μαζευτεί και ο Βασάλος εξέφρασε την πικρία του για τον Τάκη λέγοντάς του ότι είναι αγνώμων απέναντί του, ο Τάκης πέταξε την ατάκα φωτιά όταν ο Σάκης του είπε να κάνει πίσω γιατί ο Κωνσταντίνος είναι πιο ώριμος:

«Ώριμος που αλλάζει σαν τα πουκάμισα τις γυναίκες;» είπε ο Τάκης και ο Βασάλος  εμφανώς εκνευρισμένος αποχώρησε για να πάει στο κιου. «Έκανα ένα μπλακ χιούμορ» είπε προσπαθώντας να το μαζέψει.

«Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω στην προσωπική μου ζωή; Τελείως άκομψο. Τελείως εκτός παιχνιδιού. Τραγικός, απαράδεκτος. Συνεχίζω να τον λέω αγνώμων και αχάριστο. Γιατί του έχω συμπαρασταθεί εδώ και 4 μήνες και φταίω ακόμα εγώ» είπε ο Κωνσταντίνος.

«Γιατί είμαι αχάριστος Κωνσταντίνε μου; Τι μου έχεις προσφέρει; Επειδή είσαι διάσημος πρέπει να βουλώνω το στόμα μου; Έλεγα για το Αίγιο και με ειρωνευόσουν και μου είπες “πήγαινε για ύπνο γέρο”. Τι είμαι το σκυλάκι σου να σου κουνάω την ουρά; Είσαι ένας πολύ όμορφος άντρας, δεν είπα κάτι κακό. Είναι γεγονός ότι σε θέλουν οι γυναίκες. Και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα, αρέσεις στα κορίτσια, δεν είναι κακό αυτό. Άσχετα που είσαι κύριος. Σε πείραξε που σου είπα αυτό;  Δεν ξέρω τίποτα για την προσωπική σου ζωή γιατί δεν μου έχεις πει τίποτα. Αν έχεις τη μύγα μυγιάζεσαι» είπε ο Τάκης.

https://twitter.com/Maria14662320/status/1651651416283291653