Survivor: Η τριάδα των «μπλε» κατατρόπωσε τους «κόκκινους»
Reality TV

Survivor: Η τριάδα των «μπλε» κατατρόπωσε τους «κόκκινους»

Survivor: Η τριάδα των «μπλε» κατατρόπωσε τους «κόκκινους»

Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκος πήραν τεράστια νίκη κόντρα στους 9 της κόκκινης ομάδας

Έναν πραγματικό άθλο πραγματοποίησε η τριάδα που έμεινε να παλεύει για την μπλε ομάδα του Survivor, μετά την απόφαση του Σάκη, της Μαριαλένας, της Ελευθερίας, του Αλέξη Παππά αλλά και της Χριστίνας να μην αγωνιστούν, ύστερα από την ανακοίνωση του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο, να βγάλει υποψήφια την τελευταία λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη αγωνίστηκαν κόντρα τους 9 παίκτες της κόκκινης ομάδας, οι οποίοι προς τιμήν τους δεν χρησιμοποίησαν τα τρία πέναλτι που δικαιούνταν και έκαναν fair play.

Ο αγώνας

Απροσδόκητα καλά ξεκίνησε η μπλε ομάδα το δύσκολο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, το οποίο είχε έναν μεγάλο στίβο μάχης και πολλά ψηλά εμπόδια.

Ο Τζέιμς, ο Νίκος και η Άννα Μαρία πέτυχαν γρήγορα το 4-0 κόντρα σε Παύλο, Ηλία, Κόρομι και Μαριάνθη, με τους «κόκκινους» να μένουν άφωνοι στον πάγκο, κοιτάζοντας τη μαχητικότητα αλλά και την ευκολία των αντιπάλων τους να πετυχαίνουν εύκολα έναν δύσκολο στόχο.

https://streamable.com/cnmk33

Ο Νίκος σημείωσε το 5-0 απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο, η Ελένη μείωσε σε 5-1, όμως ο Τζέιμς ανέβασε ξανά τη διαφορά σε 6-1 κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε το 6-2 στη «μονομαχία» με τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ η Άννα Μαρία κέρδισε τη Νικολέττα για το 7-2. Ο Νίκος ανέβασε κι άλλο τη διαφορά κάνοντας το 8-2 κόντρα στον Ασημακόπουλο.

https://streamable.com/3alrc3

Ο Τζέιμς σημείωσε το 9-2 απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ η Καρολίνα μείωσε για τους «κόκκινους» σε 9-3. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πέτυχε το 9-4 απέναντι στον Νίκο και ο Παύλος το 9-5 κόντρα στον Τζέιμς. Η Μαριάνθη νίκησε την Άννα Μαρία για το 9-6.

https://streamable.com/wwxv2a

Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε θέση κόντρα στον Παύλο Γαλακτερό και πήρε τη μεγάλη νίκη για το 10-6 που έφερε σουβλάκια, σαλάτα και πατάτες στο… τραπέζι μόνο των τριών της μπλε ομάδας!

https://streamable.com/jxzp4m