Survivor: Κλάματα, γυροβολιές και γερό «χαστούκι» στο έπαθλο – «Μας έχουν διαλύσει»
Reality TV

Survivor: Κλάματα, γυροβολιές και γερό «χαστούκι» στο έπαθλο – «Μας έχουν διαλύσει»

Survivor: Κλάματα, γυροβολιές και γερό «χαστούκι» στο έπαθλο – «Μας έχουν διαλύσει»

Μαχητές ή Διάσημοι κέρδισαν την ομελέτα;

Ο αγώνας για το πρώτο επίσημο έπαθλο της χρονιάς είναι γεγονός με Διάσημους και Μαχητές να συναντώνται ξανά στην αρένα.

Μιλώντας με τον Γιώργο Λιανό η Ανδριάνα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι έχει στοχοποιηθεί από την ομάδα της.

«Κάναμε μια συζήτηση με τον Σταμάτη και τη Χρύσα για να μου δώσουν να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημά τους μαζί μου. Ισχυρίζονται ότι λέω πράγματα πίσω από την πλάτη τους, πράγμα που δεν ισχύει. Το ότι είμαι δυναμικός και έντονος χαρακτήρας δεν σημαίνει ότι είμαι κακός άνθρωπος ούτε ότι δεν συμοαθώ κάποιον. Δεν έχουμε την επικοινωνία που θα ήθελα».

«Δεν ήρθα εδώ για να κάνω φίλους, ήρθα εδώ για να παίξω. Κανένας δεν είναι τοι στήριγμά μου, ο εαυτός μου είναι. Σε κάθε Survivor στοχοποιούν έναν δυναμικό παίκτη, είναι μέρος του παιχνιδιού».

Με τρεις ήττες η ψυχολογία των Μπλε δεν βρίσκεται σίγουρα στα καλύτερά της…

Μπορεί στον πρώτο αγώνα να έδειξαν αρκετά υποδεέστεροι των αντιπάλων ωστόσο στα άλλα δύο ματς έδειξαν τα δόντια τους και το σκορ κρίθηκε στον πόντο.

Θέλοντας να αποδείξουν τη δύναμή τους και να ανατρέψουν την εικόνα που έχει δημιουργηθεί οι Μαχητές όρμηξαν στον στίβο μάχης με στόχο να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο της ομελέτας.

Σαν τον μύθο με τον λαγό και τη χελώνα έτσι και ο Rob παρά τη νωχελικότητά του έχει αποδειχθεί ήρεμη δύναμη φέροντας διαρκώς νίκες στην ομάδα του.

Ο αγώνας έληξε με πανωλεθρία των Μαχητών. Αν και ήθελαν να κερδίσουν και για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να γεμίσουν το στομάχι τους δεν το κατόρθωσαν ούτε αυτή τη φορά να σηκώσουν κεφάλι απέναντι στους αντιπάλους.

Τέσσερις απανωτές ήττες έφεραν τους Μπλε στα όριά τους ψάχνοντας ευθύνες για την απογοητευτική εικόνα τους στα games.
«Μας έχουν διαλύσει. Νιώθω σαν να πηγαίνουμε δημοτικό και είμαστε πρωτάκια και να είναι τα δευτεράκια και να είμαστε ψαρωμένοι, δεν έχουμε αυτοπεποίθηση» είπε απογοητευμένη η Μαριλίνα».

Διαβάστε επίσης

Survivor – Ανδριάνα Καγιά: Πού έχουμε ξαναδεί τη Μαχήτρια του ριάλιτι επιβίωσης;