Survivor: «Κόλαση» στον Άγιο Δομίνικο με τον Αλέξη Παππά – «Αν είστε μυγιάγγιχτοι, σπίτια σας»
Reality TV

Survivor: «Κόλαση» στον Άγιο Δομίνικο με τον Αλέξη Παππά – «Αν είστε μυγιάγγιχτοι, σπίτια σας»

Survivor: «Κόλαση» στον Άγιο Δομίνικο με τον Αλέξη Παππά – «Αν είστε μυγιάγγιχτοι, σπίτια σας»

Ο ηθοποιός έβαλε φωτιές και συμβούλευσε τους «κόκκινους» να επιστρέψουν στην Αθήνα

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την κόκκινη ομάδα δημιουργήθηκε στο συμβούλιο του Survivor, με αφορμή τις αντιδράσεις του Δημήτρη Μακρόπουλο στο αγώνισμα ασυλίας.

Η κουβέντα ξεκίνησε  για το «δεν μπορεί» που φώναζε ο Δημήτρης, πήραν τον λόγο ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον Αλέξη Παππά να απαντά. Ωστόσο όταν έφτασε η ώρα να μιλήσει ο Περικλής Κονδυλάτος , άναψαν τα αίματα.

«Αν είσαι τόσο μυγιάγγιχτος είσαι στο λάθος παιχνίδι. Αυτά που λες είναι για την παιδική χαρά, εδώ είμαστε στο Survivor, αν δεν το έχετε καταλάβει να πάτε στα σπίτια σας» είπε ο ηθοποιός με τον Ντάφυ να απαντά:

«Είσαι ο μεγαλύτερος σπίθας, ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Χθες είχες πει για το παπούτσι ότι κάναμε χιούμορ και σήμερα επειδή χάσατε ακούσαμε να λες ότι σου κάναμε μάγια. Είσαι ο μέγας σπίθας».

https://streamable.com/yjn6cg

Η Καρολίνα ήταν εκείνη που πήρε τον λόγο και τόνισε ότι πρόκειται για έναν ανθρώπινο κανόνα και ότι είναι θέμα ήθους και σεβασμού.

«Όσο μας επιτρέπουν να το κάνουμε θα το κάνουμε», απάντησε ο Αλέξης Παππάς και ο Ηλίας Μπόγδανος τόνισε ότι αν ήταν εκείνος δεν θα το έκανε.

Ο Τζέιμς Καφετζής δήλωσε ότι υπάρχουν όρια σε όλα τα πράγματα και πήρε το respect από την κόκκινη ομάδα, με τον Τριαντάφυλλο να τονίζει ότι είναι ένας πραγματικός αρχηγός για αυτό που είπε και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ ο Αλέξης δεν θα πάρει τη θέση του.

«Εμείς εδώ δεν έχουμε αρχηγό, κοπάδι αρνιών δεν γινόμαστε. Αν εσείς θέλετε να έχετε αρχηγό κανένα πρόβλημα», του απάντησε ο Αλέξης.

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στα όσα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον Παππά και την υποκριτική στάση που έχει εξαιτίας του επαγγέλματός του και εκεί ξεκίνησε ένας νέος γύρος κόντρας.

https://streamable.com/r2wz93