Survivor: Κονδυλάτος και Ελέτσι αμφισβητούν την περιπέτεια υγείας της Κάτιας
Reality TV

Survivor: Κονδυλάτος και Ελέτσι αμφισβητούν την περιπέτεια υγείας της Κάτιας

Survivor: Κονδυλάτος και Ελέτσι αμφισβητούν την περιπέτεια υγείας της Κάτιας

Άνω κάτω η παραλία των «Διασήμων μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Μπορεί στο τελευταίο Συμβούλιο του νησιού να έγινε η ανατροπή και να μην αποχώρησε τελικά κανένας υποψήφιος, ωστόσο η περιπέτεια υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Κάποιοι από τους συμπαίκτες της αγχώθηκαν με την αδιαθεσία της και χάρηκαν που δεν υπήρξε αποχώρηση και κάποιοι άλλοι έπιασαν το φτυάρι και άρχισαν να σχολιάζουν.

Αρχικά, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Το Συμβούλιο μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Χάρηκα που δεν έφυγα και δεν αποχώρησε κανένας από την ομάδα, αλλά στενοχωρήθηκα με την Κάτια», με τον Τριαντάφυλλο να σχολιάζει με χιούμορ ότι η Κάτια Ταραμπάνκο και χωρίς να παίζει φέρνει νίκες στην ομάδα.

https://streamable.com/c0u3f6

Με τη σειρά τους και οι «Μαχητές» σχολίασαν πως αυτό που έγινε και δεν υπήρξε αποχώρηση δεν το περίμεναν με τίποτα. Μάλιστα, θεωρούν πολύ δυνατή παίκτρια την Κάτια και αυτή η περιπέτεια υγείας σίγουρα πιστεύουν ότι θα στοιχίσει στην ομάδα των «Διασήμων».

https://streamable.com/bvplfd

Ωστόσο, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν οι δυο παίκτες που αμφισβήτησαν την ασθένεια της Κάτιας. Όταν μάλιστα η Ελίζαμπεθ τον ρώτησε αν «πιστεύει πως θα αποχωρήσει η Κάτια», εκείνος απάντησε: «Όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη από την αρχή, οπότε έχω ένα ερωτηματικό και για το τέλος της ιστορίας. Όταν ένας άνθρωπος είναι μη ειλικρινής δεν τον πιστεύω ούτε στην ασθένειά του. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ και λυπάμαι αν προσβάλλω κάποιον. Εύχομαι να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά, αλλά κρίνω τους ανθρώπους με αυτά που μου δείχνουν».

Με τη σειρά της και η Ελέτσι είπε: «Παρόλο που είμαι λιγότερες μέρες έχω δει τα πάντα. Οι σκέψεις μου δεν απέχουν από τις δικές σου. Δεν έχω πάρει τα καλύτερα δείγματα από αυτό το κορίτσι. Ήθελε να είναι πάντα η πρώτη, μετρούσε τις νίκες και το έπαιζε αρχηγός. Με την είσοδό μου προέκυψαν οι λιποθυμίες, τα προβλήματα, τα θέματα υγείας, οι κλινικές… Όταν έφερα εγώ δυο νίκες και μία η Άννα Μαρία πιστεύω ότι αυτό την συνέτριψε».

https://streamable.com/iptu9k