Survivor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαριπόζα – Η «τιμωρία» από τον Μπάρτζη και το απόλυτο «χάος» στους Μπλε
Reality TV

Survivor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαριπόζα – Η «τιμωρία» από τον Μπάρτζη και το απόλυτο «χάος» στους Μπλε

Survivor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαριπόζα – Η «τιμωρία» από τον Μπάρτζη και το απόλυτο «χάος» στους Μπλε

Ποιες είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση;

Πόλωση έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα των μπλε με αποκορύφωμα τη χτεσινή ήττα τους που άναψε τα αίματα φέρνοντας στο προσκήνιο γκρίνιες και καβγάδες.

Το ίδιο συνέβη κι απόψε αφού πάλι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν ακόμη υποψήφιο από την ομάδα τους έχοντας ηττηθεί κατά κράτος από τους Κόκκινους.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ευθύς εξαρχής, πρώτα με τον Τριαντάφυλλο που άρχισε να κομπάζει για την ενότητα της νέας του ομάδας, όσο και με την αψιμαχία του Αλέξη Παππά και της Βαλέριας Χοψονίδου.

Η παίκτρια εξέφρασε την ενόχλησή της για περιστατικά που έγιναν στην παραλία, όταν συζητήσεις συμπαικτών της έπαυαν μόλις την έβλεπαν να πλησιάζει.

https://streamable.com/eqaa4a

Από την ψηφοφορία προέκυψε με πέντε ψήφους ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τη Βαλέρια Χοψονίδου η Ελευθερία. Η εξέλιξη αυτή δεν την αιφνιδίασε και μιλώντας στον Γιώργο Λιανό εξέφρασε την πικρία της για το γεγονός ότι έχει στοχοποιηθεί.

Τόνισε πως απείχε σθεναρά από τις κλίκες και τους «ψιθύρους» στις παραλίες και πως δεν πήγε στο Survivor για να κάνει φίλους. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως την μπαντάνα της από εδώ και πέρα θα τη φορά μόνο στον αγωνιστικό χώρο μιας και δεν ανήκει επί της ουσίας στην ομάδα.

https://streamable.com/368uzp

Η απόφαση για τον τρίτο υποψήφιο πάρθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν και ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας. Έβγαλε την Μαριπόζα στον τάκο λέγοντας πως παρατήρησε υποχθόνιες κινήσεις από μέρους της προκειμένου να δημιουργήσει μία νέα υποομάδα στην ομάδα με την Ελευθερία και τη Βαλέρια.

Στο άκουσμα της ετυμηγορίας η Μαριπόζα ξέσπασε σε λυγμούς αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες της. Βάλθηκε να ζητά «συγγνώμη» για τη συμπεριφορά της τόσο από τον Chris όσο και από τον Νίκο.

Στις κατηγορίες του Νίκου διαμαρτυρήθηκαν η Βαλέρια και η Ελευθερία λέγοντας πως ουδέποτε πλησίασαν κάποιον για να ενταχθεί στην «κλίκα» τους.

https://streamable.com/2m2bcd