Survivor: «Λύγισαν» Τριαντάφυλλος και Παπαδόπουλος – Απογοητεύτηκε η Σοφία
Reality TV

Survivor: «Λύγισαν» Τριαντάφυλλος και Παπαδόπουλος – Απογοητεύτηκε η Σοφία

Survivor: «Λύγισαν» Τριαντάφυλλος και Παπαδόπουλος – Απογοητεύτηκε η Σοφία

Δάκρυα συγκίνησης στο έπαθλο επικοινωνίας

Φωτογραφία και γράμμα από τις οικογένειές τους διάβασαν και είδαν οι «κόκκινοι» μετά τη νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και τα κλάματα έπεσαν σαν βροχή.

Ο Νάσος Γαλακτερός, ο μπαμπάς του Παύλου και πρώην μπασκετμπολίστας έγραψε στον γιο του, ενώ για τη Νικολέττα της έγραψε η μαμά της.

Στον Γιώργο Ασημακόπουλο έγραψε ο αδερφός του Γιάννης, ενώ στον Γιώργο Κοψιδά ο μπαμπάς του. Ο ηθοποιός από τη συγκίνηση και το κλάμα δεν μπορούσε να διαβάσει. Για τη Μαριάνθη, το γράμμα ήρθε από τον αδερφό της Δημήτρη.

Στον Γιώργο Κόρομι έγραψε η μαμά του η Μαρία, ενώ στην Ανθή ο μπαμπάς της, για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος. Η ίδια ξέσπασε σε λυγμούς.

Η σειρά για να ξεσπάσει ήταν για τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο ζαχαροπλάστης από τα κλάματα δεν μπορούσε να διαβάσει το γράμμα του, με τη Σοφία να αναλαμβάνει να το διαβάσει για εκείνον.

Στη Σοφία έγραψε η αδερφή της και απογοητεύτηκε που δεν είδε τα παιδιά της. «Υποθέτω ότι ο πρώην μου δεν έστειλε φωτογραφία και μήνυμα των κοριτσιών λόγω της αντιδικίας που έχουμε», είπε.

Ο Τριαντάφυλλος δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από τα κλάματα βλέποντας τον Νικόλα του και τη σύζυγό του. Στην Καρολίνα έγραψε ο μπαμπάς της και στον Ηλία η μαμά του Βάσια.

https://streamable.com/gu86oc