Survivor: Μάχη σώμα με σώμα στο 2ο αγώνισμα ασυλίας – Ποια ομάδα νίκησε
Reality TV

Survivor: Μάχη σώμα με σώμα στο 2ο αγώνισμα ασυλίας – Ποια ομάδα νίκησε

Survivor: Μάχη σώμα με σώμα στο 2ο αγώνισμα ασυλίας – Ποια ομάδα νίκησε

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να διεκδικήσουν τη νίκη σε έναν διαφορετικό αγώνα

Σε τελείως διαφορετικό στίβο μάχης αγωνίστηκαν «Διάσημοι» και «Μαχητές» στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, το οποίο βασιζόταν κυρίως στην αντίληψη του χώρου και σε καμία περίπτωση στη δύναμη και την αντοχή.

Ο αγώνας

Οι παίκτες έπαιξαν με δεμένα τα μάτια ώστε να μην βλέπουν τον αντίπαλό τους, με στόχο να βγάλουν μια λωρίδα που φόραγε πάνω του ο άλλος και συγκεκριμένα στην πλάτη του. Ο τρόπος που θα εντόπιζαν τον στόχο προερχόταν από τα κουδουνάκια που φορούσαν οι παίκτες σε χέρια και πόδια.

Ο Τζέιμς με μια απλή κίνηση βρήκε τον Πάνο Καλίδη και του τράβηξε την κόκκινη λωρίδα ενώ στη «μάχη» ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Νίκο Μπάρτζη, ο Αλέξης πήρε τη νίκη καθώς δέχθηκε «φάουλ» από τον αντίπαλό του. Η Ασημίνα κέρδισε εύκολα την Αγγελική Λάμπρη για το 2-1.

Ο Γιώργος Κοψιδάς νίκησε τον Κώστα Παπαδόπουλο για το 2-2 και ο Περικλής ηττήθηκε από τον Chris Σταμούλη. Ο Πάνος Καλίδης πήρε τον πόντο απέναντι στον Γιώργο Κόρομι και ισοφάρισε, ενώ η Κάτια Τραμπάνκο νίκησε τη Μαριαλένα μετά από σκληρή μάχη.

Ο Αλέξης Παππάς έκανε το 5-3 για τους «κόκκινους» και η Αγγελική Λάμπρη έχασε από τη Μαριπόζα.

Ο Γιώργος Κοψιδάς πέτυχε το 6-4 και η Σοφία μείωσε. Ο Τζέιμς έκανε το 7-7 απέναντι στον Περικλή.

Το ματς εξελίχθηκε σε 8-7 μετά τη νίκη του Γιώργου Κοψιδά, με την Κάτια να νικάει την Ασημίνα για το 9-7, ύστερα από την αρχική ισοπαλία που έφεραν, σηκώνοντας μαζί το σημαιάκι τους.
Την τελική νίκη για τους «Διάσημους» πήρε ο Περικλής Κονδυλάτος, κάνοντας το 10-7 απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο.