Survivor: Μαλλιά κουβάρια  Άρης και Βρισηίδα – «Όλοι πρόβατα, ό,τι πει ο Άρης, όλοι του γλείφουν τα… πάντα! Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε φτάσουμε τελικό!»
Reality TV

Survivor: Μαλλιά κουβάρια Άρης και Βρισηίδα – «Όλοι πρόβατα, ό,τι πει ο Άρης, όλοι του γλείφουν τα… πάντα! Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε φτάσουμε τελικό!»

Survivor: Μαλλιά κουβάρια  Άρης και Βρισηίδα – «Όλοι πρόβατα, ό,τι πει ο Άρης, όλοι του γλείφουν τα… πάντα! Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε φτάσουμε τελικό!»

Ποιου το μέρος παίρνει το κοινό; Τα σχόλια

Η ένταση περίσσευε στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και οι εσωτερικές συγκρούσεις των παικτών στις ομάδες τους χτύπησαν κόκκινο.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και τελικά έκλινε προς την Μπλε ομάδα που κέρδισε αλλά λίγο πριν από την νίκη η Βρισηίδα αποφάσισε να μην δώσει το χέρι της στον Άρη που πήγαινε για πόντο.

Αυτό ήταν αιτία μεγάλης σύγκρουσης.

«Ντροπή σου Βρισηίδα» της φώναξε.

Αλλά και στην Κόκκινη ομάδα, η Μαίη κατάβρεξε τον Τάκη αφού του τα είχε μαζεμένα από πριν.

Λίγο παρά δίπλα η Βρισηίδα φώναζε στον Άρη που παρεξηγήθηκε ότι κι εκείνος δεν έδωσε το χέρι του στη Σοφιάνα.

Η ένταση κορυφώθηκε και μετά και οι Μπλε προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τη Βρισηίδα. Και τότε άρχισε να αχνοφαίνεται ο λόγος τουλάχιστον για τη Βρισηίδα. Μάλιστα τον εξήγησε και αναλυτικά λέγοντας ότι σε περίπτωση που έχαναν ο Άρης ήθελε να τη βγάλει στον τάκο.

Και στο κιου Άρης και Βρισηίδα παρουσίασαν όσα έγιναν στον αγώνα.

Ο Άρης τόνισε ότι η Σοφιάνα ήταν φίλη του και εκείνη όχι αλλά και ότι η Σοφιάνα του ζήτησε συγγνώμη τότε.

«Πήγα να παίξω τον πιο σημαντικό παίκτη του παιχνιδιού. Αν χάναμε την ασυλία οι πιο αδύναμοι παίκτες θα έβγαιναν στον τάκο, η Βρισηίδα και ο Κωνσταντίνος. Εγώ έφερε 6 παίκτες για σένα για να μην ψηφιστείς. Εσύ σκοπεύεις να φτάσεις στον τελικό ως η πιο αδύναμη παίκτρια;» είπε.

Η δε Βρισηίδα φάνηκε ξεκάθαρα ότι μάλλον φοβάται ότι θα ψηφιστεί. «Ξέρω αγάπη μου ότι ήδη έχεις κάνει συνωμοσία για το ποιος θα βγει στον τάκο. Δεν είμαι χαζή! Όλοι πρόβατα, ό,τι πει ο Άρης, όλοι του γλείφουν τα… πάντα! Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σε φτάσουμε τελικό» είπε.

https://twitter.com/lilya_yuryevna/status/1527036764237533189

https://twitter.com/fgh5690drf028/status/1527036712580521985

https://twitter.com/zamer3/status/1527036701327118336

https://twitter.com/AEpikoinoniakos/status/1527036494241832962