Survivor: «Μάχες» σώμα με σώμα για την ασυλία – Ποια ομάδα νίκησε;
Reality TV

Survivor: «Μάχες» σώμα με σώμα για την ασυλία – Ποια ομάδα νίκησε;

Survivor: «Μάχες» σώμα με σώμα για την ασυλία – Ποια ομάδα νίκησε;

Σκληρός ο στίβος μάχης

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είχε το αποψινό (26/1) Survivor με έναν αγώνα αρκετά δύσκολο, όπου οι δύο αντίπαλοι θα έπρεπε να σπρώξουν και να πετάξουν τον άλλον στην πισίνα δύο φορές.

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλίδη, με τον δεύτερο να χτυπά τον πρώτο κοντά στον λαιμό και τον Ντάφυ να πέφτει κάτω σαν να τον… πυροβόλησαν. Οι «μπλε» από τον πάγκο τους φώναζαν ότι το κάνει ψέματα, ωστόσο το ματς σταμάτησε για να ελεγχθεί ο Τριαντάφυλλος από τον γιατρό.

Ο Νίκος Μπάρτζης έγραψε το 1-0 απέναντι στον Γιώργο Κόρομι, η Ασημίνα ηττήθηκε από την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μείωσε ρίχνοντας στην πισίνα τον Chris Σταμούλη.

https://streamable.com/nsm8kq

Η Μαριαλένα νίκησε την Μαριάνθη των πολλών λαθών για το 3-1, ο Αλέξης Παππάς κέρδισε τον Γιώργο Κοψιδά και η Σοφία έκανε το 4-2 κόντρα στην Μαριπόσα.

https://streamable.com/fug066

Ο Περικλής με δύο λάθη έχασε από τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος σημείωσε το 5-2 για τους «μπλε», ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη ηττήθηκε από την Άννα Μαρία Βέλλη για το 6-2.

Σκληρή μάχη ήταν αυτή ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Πάνο Καλίδη, με τον Περικλή να ξεφεύγει και να χτυπά με το προστατευτικό εκτός αγώνα τον τραγουδιστή. Τη νίκη πήρε τελικά ο «κόκκινος», για το 6-3.

https://streamable.com/x5c076

Το 6-4 πέτυχε ο Κώστας Παπαδόπουλος στον Αλέξη Παππά.

https://streamable.com/r61fsw

Ενώ το 6-5 η Σοφία κόντρα στην Άννα Μαρία. Την ισοφάριση για την «κόκκινη» ομάδα έφερε ο Κόρομι απέναντι στον Chris Σταμούλη.

https://streamable.com/yv7ac6

Η Μαριάνθη κέρδισε την Ελευθερία Ελευθερίου για το 7-6 και ο Νίκος Μπάρτζης πέτυχε το 7-7 κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

https://streamable.com/x40uiu

Η Μαριαλένα έριξε άνετα την Ασημίνα στην πισίνα για το 8-7 και ο Περικλής Κονδυλάτος νίκησε κατά κράτος τον Πάνο Καλίδη για το 8-8.

Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μαριπόσα και οι «μπλε» έκαναν το 9-8.

https://streamable.com/5l7y2p

Ο Γιώργος Κοψιδάς ισοφάρισε για το 9-9 απέναντι στον Τζειμς Καφετζή και οι δύο ομάδες χρειάστηκε να παίξουν ακόμα δύο ματς για να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα.

https://streamable.com/2lhdbn

Μαριαλένα και Σοφία στο πρώτο ματς, με τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη και τον Νίκο Μπάρτζη να ισοφαρίζει κόντρα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Στην τελευταία αναμέτρηση Κώστας και Νίκος βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, με τον Νίκο να παίρνει τελικά τη νίκη και την μπλε ομάδα να πανηγυρίζει έξαλλα.

https://streamable.com/0sri3v