Survivor: Με τσιτωμένα νεύρα στον αγώνα οι ομάδες – «Καθόταν από πίσω μου και έλεγε “θα την καταστρέψω”»
Reality TV

Survivor: Με τσιτωμένα νεύρα στον αγώνα οι ομάδες – «Καθόταν από πίσω μου και έλεγε “θα την καταστρέψω”»

Survivor: Με τσιτωμένα νεύρα στον αγώνα οι ομάδες – «Καθόταν από πίσω μου και έλεγε “θα την καταστρέψω”»

Η Ευρυδίκη ορκισμένη εχθρός της Μυριέλλας

Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα απόψε διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Η ένταση εκτονώθηκε για τα καλά πριν από το αγώνισμα με την Αθηνά και την Ευρυδίκη να «τα χώνουν» ξανά στη Μυριέλλα για τις κωλοτούμπες της αλλά και τη Σοφιάνα να ξεσπά εναντιον του Κατσαούνη που διατεινόταν ότι η ομάδα του τον έβγαλε στο περιθώριο.

«Έχει ξεκινήσει ένα θέατρο θυματοποίησης από μόνος του για να τον λυπηθεί ούτε εγώ ξέρω ποιος. Δεν τον αποφεύγει κανείς. Μόνος σου πήγες να κοιμηθείς στο λαγούμι σου, μόνος σου πας στη λίμνη και κάνεις νάζια και λες δεν έρχομαι να κοιμηθώ εκεί» του είπε.

Η Μυριέλλα από την πλευρά της έκανε λόγο για μπούλινγκ που δέχεται από την ομάδα της με την Ευρυδίκη να τη βγάζει ψεύτρα. «Η Ευρυδίκη καθόταν από πίσω μου και έλεγε στην Αθηνά “θα την καταστρέψω” και όταν εγώ προσευχόμουν στις βάρκες την άκουσα που έλεγε “τις ξέρω εγώ αυτές θεούσες που προσεύχονται δήθεν στον Θεό και κάθονται και σκάβουν λάκκους» είπε η ηθοποιός.

«Κάνει συνεχώς κωλοτούμπες και για να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και τη φινέτσα μου αποφάσισα να μην ασχολούμαι μαζί της. Το κάνει για να για να θυματοποιήσει τον εαυτό της. Από την αρχή κλαίγεται, δεν θα ασχοληθώ πια με τη Μυριέλλα» είπε,

Ο αγώνας

Για τους Μπλε ήταν μία μάχη που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν αν θέλουν να μην πέσει ακόμα περισσότερο το ηθικό τους δεδομένου του έκρυθμου κλίματος πίσω στην παραλία αλλά και ότι έχασαν τον χτεσινό αγώνα επάθλου.

Δυστυχώς όμως οι επιδόσεις τους στη δοκιμασία ήταν απογοητευτικές. Σχεδόν αγόγγυστα οι Κόκκινοι προηγήθηκαν αγγίζοντας το 9-1 με τους Μαχητές να απομακρύνονται πολύ από την κατάκτηση της νίκης.

Και δεν έφτασαν ποτέ καθώς με οι Κόκκινοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία fφέρνοντας το 10-3.