Survivor: Μέχρι και οι Διάσημοι πήραν χαμπάρι τα «χάλια» των Μπλε  – «Προστατεύουν την κολλητή τους» – Τρελό κράξιμο Πελαγίας στο Twitter
Reality TV

Survivor: Μέχρι και οι Διάσημοι πήραν χαμπάρι τα «χάλια» των Μπλε – «Προστατεύουν την κολλητή τους» – Τρελό κράξιμο Πελαγίας στο Twitter

Survivor: Μέχρι και οι Διάσημοι πήραν χαμπάρι τα «χάλια» των Μπλε  – «Προστατεύουν την κολλητή τους» – Τρελό κράξιμο Πελαγίας στο Twitter

Η στρατηγική της κοριτσοκλίκας ξεμπροστιάστηκε

Στους Μπλε τα πράγματα δεν κυλάνε αρμονικά και σίγουρα δεν φταίει μόνο το διαδοχικό σερί χασούρας στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα έχει διασπαστεί σε αδιόρθωτο βαθμό: Είναι η κλίκα Σοφιάννας – Ασημίνας – Πελαγίας κόντρα στους υπόλοιπους και κυρίως Μαρτίκα – Σάββα – Ανδρέα – Μέι.

Είδαμε χτες τους Μπλε να μην στενοχωριούνται και πολύ που έχασαν την ασυλία προκειμένου να ρίξουν στον τάκο τους αδύναμους μήπως και πάρει τα πάνω της η ομάδα.

Με τη βιτρίνα αυτή όμως κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες και να επωφεληθούν.

Από την ψηφοφορία ο Ανδρέας βγήκε πρώτος στον τάκο ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά δεν ανήκει στυς χειρότερους.

Τον υπέδειξαν όμως τα κορίτσια για να βγει μπροστά προκειμένου να αναγκαστεί στην ατομική ασυλία ο Σάββας να ψηφίσει τον Μαρτίκα.

Ο Ανδρέας ξεμπρόστιασε την τακτική τους στο χτεσινό συμβούλιο κάνοντας λόγο για «θέατρο σκιών» που παίζεται στα παρασκήνια.
Απόψε στο κιου διευκρίνισε περισσότερο το σκεπτικό του:

«Το σχέδιο είναι πασιφανές, η Σοφιάννα εκτέθηκε χθες όταν είπα στο συμβούλιο κάποια πράγματα για εκείνη και δεν βγήκε κανείς να την υπερασπιστεί».

Τα «χάλια» των Μπλε πήραν πρέφα και οι Κόκκινοι. «Ψηφίσανε με τέτοιο τρόπο για να προστατέψουν την κολλητή τους» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ενώ τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και η Απόστολος Ρουβάς διέκριναν την παραδοξότητα στο να ψηφίσουν τον Ανδρέα έναν καλό παίκτη για αποχώρηση τη στιγμή που ψοφάνε της πείνας.

Με το μέρος του Ανδρέα τάχθηκε το Twitter που ανακήρυξε την Πελαγία την πιο αχώνευτη παίκτρια ενώ δεν έλειψε και το στόλισμα προς τις φιλενάδες της.