Survivor: Ο Acun Ilicali «ξεσκέπασε» Μαριαλένα και Σάκη – Πριν από πόσο καιρό χώρισαν τελικά;
Reality TV

Survivor: Ο Acun Ilicali «ξεσκέπασε» Μαριαλένα και Σάκη – Πριν από πόσο καιρό χώρισαν τελικά;

Survivor: Ο Acun Ilicali «ξεσκέπασε» Μαριαλένα και Σάκη – Πριν από πόσο καιρό χώρισαν τελικά;

Η γυμνάστρια παραδέχτηκε ότι έχει σχέση και έβαλε τέλος στις ελπίδες του πρώην της

Λεπτομέρειες για την πρώην σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη θέλησε να μάθει ο… μπερδεμένος Acun Ilicali, ο οποίος είδε και τους δύο παίκτες στα casting και δεν έβγαλε άκρη σχετικά με το διάστημα που είχαν χωρίσει.

«Στα casting είπε ότι και ο πρώην της έκανε αίτηση και είπα ok, Τι να πω; Τη ρωτήσαμε ποιον θα ήθελες να επιλέξουμε και είπε εμένα. Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε πόσο καιρό είναι χωρισμένοι. Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι. Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έλεγε έναν και μπερδευτήκαμε. Οπότε ήθελα να μάθω περισσότερα», είπε ο Acun πριν ξεκινήσει τις ερωτήσεις.

«Ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Τώρα μπήκε στο παιχνίδι, δεν το περίμενα. Τον είδα στα casting και μια μέρα μπήκε ο Σάκης στην καλύβα. Όλα καλά, τα έχουμε χωρίσει, έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Με τη Χριστίνα δεν έχω κάτι, τη συμπαθώ πολύ. Έχω μια χαρά άποψη», είπε η Μαριαλένα.

«Ήρθα εδώ για να τη βοηθήσω, είναι φανταστικό παιδί και για μένα από τις καλύτερες παίκτριες. Οι λόγοι που χωρίσαμε είναι προσωπικοί, έχουν ακουστεί δύο ιστορίες και είναι λογικό, είμαστε δύο άνθρωποι. Δεν ήταν κάτι σημαντικό. Δεν της έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, μόνο βοήθεια ήρθα να της φέρω», είπε ο Σάκης.

Σε ερώτηση του Acun για το αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης στο μέλλον, ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον και δεν είναι Θεός για να το ξέρει.

Από την άλλη, η Μαριαλένα απάντησε ότι έχει σχέση στην Ελλάδα. «Έχει τελειώσει η ιστορία μας και πάμε παρακάτω. Έχω σχέση ναι, είχα πριν μπω στο παιχνίδι, δεν μπορώ να το αρνηθώ».

https://streamable.com/hm2swr