Survivor: Ο άγνωστος πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή (που όμως δεν είναι ο John Lygnos)
Reality TV

Survivor: Ο άγνωστος πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή (που όμως δεν είναι ο John Lygnos)

Survivor: Ο άγνωστος πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή (που όμως δεν είναι ο John Lygnos)

Ποιος είναι τελικά ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού;

Το Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 26 Δεκεμβρίου 2021. Το reality επιβίωσης έχει συμπληρώσει μισό μήνα ζωής και έχει ήδη κερδίσει το δικό του φανατικό κοινό.

Τις τελευταίες ημέρες viral στα social media -και όχι μόνο- έχει γίνει η Μυριέλλα Κουρεντή και το πεταχτό φιλί που αντάλλαξε με τον παίκτη των μαχητών, Γιώργο Κατσαούνη.

Ο ντόρος βέβαια δημιουργήθηκε γιατί η Μυριέλλα στο reality και στην ομάδα της διέδιδε πως έξω από το παιχνίδι έχει σχέση.

Ο John Lygnos και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν μαζί ενάμιση χρόνο, σχέση που διήρκεσε μέχρι τον Μάιο του 2021, όταν και χώρισαν και ο John έφυγε για το εξωτερικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Myriella Kourenti (@myriella_kourenti_official)

Η νεαρή ηθοποιός ωστόσο προχώρησε στη ζωή της και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωνιάτικα;».

Οι δυο τους είχαν σχέση από τα τέλη Ιουνίου που γνωρίστηκαν όταν εκείνος της πήρε συνέντευξη για τη θεατρική παράσταση που συμμετείχε, μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ ο χωρισμός επήλθε λόγω απόστασης, αφού εκείνος είναι δημοσιογράφος στις Σέρρες.

Στο Survivor ο πρώην σύντροφός της;

Κι εδώ έρχεται το plot twist. Η ρεπόρτερ της εκπομπής Σοφία Μανουσακίδου ανέφερε πως δεν υπήρξε ποτέ επανασύνδεση με τον John και πως το «έχω σχέση έξω» της Μυριέλλας ειπώθηκε ίσως σαν δικαιολογία γιατί δεν ήξερε τι παίζει με τον Κατσαούνη.

Η ρεπόρτερ μάλιστα ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής θα είναι κάπου κοντά και μακριά από τη Μυριέλλα, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκείνος θα βρίσκεται κάπου εκτός Ελλάδος και ίσως κάπου εξωτικά.

Κάπως έτσι λοιπόν από το ρεπορτάζ αφέθηκε να εννοηθεί πως ο Acun έχει προσεγγίσει τον δημοσιογράφο για να μπει στο reality.

Και κάπως έτσι η ιστορία Σάκη-Μαριαλένας επαναλαμβάνεται ή μήπως όχι;