Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έταζε διχίλιαρα σε συμπαίκτες του για να μην τον ψηφίσουν – «Λαϊκό δικαστήριο» στο Twitter
Reality TV

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έταζε διχίλιαρα σε συμπαίκτες του για να μην τον ψηφίσουν – «Λαϊκό δικαστήριο» στο Twitter

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έταζε διχίλιαρα σε συμπαίκτες του για να μην τον ψηφίσουν – «Λαϊκό δικαστήριο» στο Twitter

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον «δίκασε»

Στο περιθώριο της κόκκινης ομάδας του Survivor έχει μπει πλέον ο Τριαντάφυλλος μετά τις αντιδράσεις του, όταν τον υπέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση ο Γιώργος Κόρομι.

Η κουβέντα ξεκίνησε από το βράδυ του συμβουλίου και συνεχίστηκε μέχρι την επόμενη μέρα, εκεί που ο τραγουδιστής κατηγόρησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο λέγοντάς του ότι ρίχνει λάσπη. «Δεν ντρέπεσαι λίγο», είπε χαρακτηριστικά, με τον Ασημακόπουλο να του απαντά ότι είναι απαράδεκτος.

«Έχει τρελαθεί ο άνθρωπος. Έχει αλλάξει η εικόνα του, είναι σαν να βλέπω τον έξω από δω, τον Βελζεβούλ», δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος και συνέχισε: «Είχε πει και σε μένα και στον Κόρομι να μας δώσει χρηματικό ποσό, 2.000 ευρώ για να τον κρατήσουμε στο παιχνίδι».

Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος ζήτησε από την παραγωγή να μετρήσει τις νίκες τις δικές του και του Ντάφυ και ξεκαθάρισε ότι δεν επηρεάζει κανέναν συμπαίκτη του με τον λόγο του.

Την ίδια στιγμή στην καλύβα των «μπλε» επικράτησε επίσης ένταση, αυτή τη φορά ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου, Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς. Η Άννα Μαρία πρόσβαλε την ώρα του αγώνα την Ελευθερία, ο Τζέιμς στην αρχή το παραδέχτηκε και στη συνέχεια άλλαξε τα λεγόμενά του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τσακωμός.

https://streamable.com/h1k9zg

Το Twitter αποθέωσε τον Ασημακόπουλο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «έδωσε» τον Τριαντάφυλλο και ο κόσμος τον αποθέωσε, ωστόσο σε μερικούς δεν άρεσε το γεγονός ότι «ρουφιάνεψε» τον φίλο του.


Από την απέναντι, ο Τριαντάφυλλος έπιασε τον Κόρομι για να μιλήσουν, με τον δεύτερο τελικά να παραδέχεται ότι όντως μίλησε με άλλους παίκτες για να αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει.

Όπως είπε ο «Κόρο», μίλησε με τον Κοψιδά και την Καρολίνα και οι ίδιοι συμφώνησαν ότι πρέπει να βγει υποψήφιος ο τραγουδιστής, ωστόσο του τόνισαν ότι πρέπει να του το ανακοινώσει πριν από το συμβούλιο.

Ο Κόρομι χαρακτήρισε ηθοποιό τον «πρώην φίλο» του, με τον Ντάφυ να ξεσπά σε κλάματα.

https://streamable.com/ruk57g

Ο τσακωμός συνεχίστηκε και πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αποκαλεί «φίδι» τον Τριαντάφυλλο και να αποκαλύπτει τη δωροδοκία του τραγουδιστή μπροστά σε όλους.

Ο Αλέξης Παππάς σχολίασε τα λεγόμενα των «κόκκινων» και πήρε το μέρος του Ντάφυ.

https://streamable.com/6xhydj