Survivor: Ο «χρυσός αιώνας του Περικλή» έριξε «μπουρλότο» –  Άγρια κόντρα «τσακατσούκα» και… ιστορικού –  «Με είπε σκ@τόβλαχο»
Reality TV

Survivor: Ο «χρυσός αιώνας του Περικλή» έριξε «μπουρλότο» – Άγρια κόντρα «τσακατσούκα» και… ιστορικού – «Με είπε σκ@τόβλαχο»

Survivor: Ο «χρυσός αιώνας του Περικλή» έριξε «μπουρλότο» –  Άγρια κόντρα «τσακατσούκα» και… ιστορικού –  «Με είπε σκ@τόβλαχο»

Ένα συμβούλιο όλο νεύρα – Ποιοι βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Με άλλη μία ήττα στις πλάτες έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι που έχασαν και τις δύο ασυλίες μέσα από τα χέρια τους.

Πριν αρχίσει το «ξεμάλλιασμα» η ευχάριστη νότα ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που διαφήμισε τα χτενίσματα που έκανε στα κορίτσια της ομάδας του αλλά και τα χαλαρωτικά μασάζ του στον Άρη και τον Γιώργο.

Μετά από αυτό ακολούθησε η μουρμούρα τους Διάσημους για το τι πήγε στραβά και δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν στην αρένα.

Βγήκαν όμως και άλλα στη φόρα όπως η νέα κόντρα ανάμεσα στον τσακατσούκα και τον Νίκο για χάριν της… Ιστορίας.

Ο Κατσαούνης κατηγόρησε τον νέο παίκτη ότι τον προσέβαλε επειδή μπέρδεψε τις ιστορικές του γνώσεις για τον χρυσό αιώνα του Περικλή.

Ήμασταν στη βάρκα και τον ρώτησα για τον χρυσό αιώνα και μπέρδεψα τους αιώνες και ο κύριος νόμιζε ότι τον τεστάρω και ότι του κάνω παγαποντιές και το κατόρθωμα ήταν να διαφωνήσουμε και να μου πει σκ@τόβλαχε αυτά στο χωριό σου.
Μια άλλη μέρα τον ρωτάω τον ρωτάω για την 25η Μαρτίου και τον ρώτησα για τη Φιλική Εταιρεία και παρεξηγήθηκε και με έβρισε και έφυγε».

«Λες ψέματα, το ορκίζομαι στη ζωή μου, δεν σε είπα σκ@τόβλαχο. Άντε ρε ψεύτη όλα για την προβολή» απάντησε ο Νίκος.

Η ψηφοφορία

Οι παίκτες έδωσαν την ψήφο τους στην κάλπη με βαριά καρδιά, καθώς σε αυτό το σημείο κάθε απώλεια στην ομάδα θα ήταν σοβαρό πλήγμα. Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε θρίλερ ανάμεσα σε Ρουβά και Τζο που μέχρι μία ανάσα πριν από το τέλος πήγαινε για ισοπαλία. Ωστόσο, με μία παραπάνω ψήφο βγήκε ο Απόστολος για δεύτερος υποψήφιος.

Δυστυχώς, για την Τζο δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα ανακούφισης καθώς η Ναυσικά έχοντας την ατομική ασυλία την έστειλε με τον Απόστολο και τη Μυριέλλα στον τάκο.