Survivor: Οι κομμένες σκηνές της χθεσινής ψηφοφορίας
Reality TV

Survivor: Οι κομμένες σκηνές της χθεσινής ψηφοφορίας

Survivor: Οι κομμένες σκηνές της χθεσινής ψηφοφορίας

Ποιος ψήφισε ποιον και γιατί;

Για δεύτερη φορά η μπλε ομάδα έχασε στο αγώνισμα ασυλίας, αφήνοντας την κόκκινη ομάδα να κάνει το σερί των δύο νικών και να πάει με ασφάλεια στο συμβούλιο του νησιού. Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, λοιπόν, υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκα ο Chris Σταμούλης με 4 ψήφους από τους συμπάικτες του και ο Δημήτρη Μακρόπουλος μετά από υπόδειξη του Αλέξη Παππά.

Πώς διαμορφώθηκε όμως η ψηφοφορία και τι δεν έδειξαν οι κάμερες;

Όπως είδαμε χθες ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης αλληλοψηφίστηκαν γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν άλλες ψήφους με το όνομά τους.  Η Ελευθερία ψήφισε τον Chris Σταμούλη για αγωνιστικούς λόγους. Ο Chris ψήφισε τον  Δημήτρη Μακρόπουλο καθώς όπως είπε είναι ο νέος της ομάδας και δεν θέλει να ψηφίσει τους παλιούς συμπαίκτες του και ο Δημήτρης ψήφισε τη Μαριαλένα λόγω της απόδοσής της.

Στο video που πρόβαλλε η εκπομπή Love It είδαμε όμως και τις κομμένες σκηνές της ψηφοφορίας.

«Δεν θα ψηφίσω τον Δημήτρη για να του δώσω μια ευκαιρία. Έχεις μείνει στάσιμος αγωνιστικά», είπε η Μαριαλένα και ψήφισε τον Chris.

«Οι επιδόσεις σου έχω πέσει πολύ», είπε ο Πάνος Καλίδης ψηφίζοντας τον Chris με την Άννα Μαρία να ψηφίζει κι εκείνη τον Chris και να λέει: «Εσύ και ο Πάνος είστε οι πιο αδύναμοι παίκτες. Ο Πάνος έχει λίγο πιο ανοδική πορεία και συνεισφέρει στην καλύβα παραπάνω».

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς ψήφισε τον Δημήτρη Μακρόπουλο, τον οποίο κι έπειτα υπέδειξε ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

https://streamable.com/rdzlc2