Survivor: Οι κομμένες σκηνές της χθεσινής ψηφοφορίας των «Διασήμων»
Reality TV

Survivor: Οι κομμένες σκηνές της χθεσινής ψηφοφορίας των «Διασήμων»

Survivor: Οι κομμένες σκηνές της χθεσινής ψηφοφορίας των «Διασήμων»

Η «συγγνώμη» του Τριαντάφυλλου...

Ένα δύσκολο αγώνισμα ασυλίας έφερε και πάλι χθες τους «Διάσημους» στο συμβούλιο του νησιού να ψηφίζουν τoυς συμπαίκτες τους και να οριστικοποιούν τη λίστα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor. Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και η πρώτη ψηφοφορία ανέδειξε ως υποψηφίους τον Γιώργο Κοψιδά και τον Πάνο Καλίδη και σε αυτούς προστέθηκε χθες η Ανθή Σαλαγκούδη.

Πώς διαμορφώθηκε όμως, η χθεσινή ψηφοφορία, που προκάλεσαν την οργή στο twitter;

Συγκεκριμένα, οι δυο παίκτριες που έδωσαν «μάχη» ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη με την Κάτια Ταραμπάνκο. Η πρώτη συγκέντρωσε 6 ψήφους και η δεύτερη τέσσερις.  Την Κάτια ψήφισαν οι: Άννα Μαρία Βέλλη, Ανθή Σαλαγκούδη, Περικλής Κονδυλάτος και Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες «μαύρισαν» τη Σαλαγκούδη.

Τις ψήφους του Αλέξη Παππά, Γιώργου Κοψιδά, Κάτιας Ταραμπάνκο, Πάνου Καλίδη, τις είδαμε από χθες και δόθηκαν στην Ανθή για αγωνιστικούς λόγους. Ωστόσο, σήμερα στην εκπομπή Love It είδαμε τις κομμένες στιγμές από το χθεσινό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ψήφισε την Ανθή για αγωνιστικούς λόγους και το ίδιο έκανε και ο Τριαντάφυλλος, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη» από τη συμπαίκτριά του.

https://streamable.com/yhs0eg