Survivor: Έκαναν Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο
Reality TV

Survivor: Έκαναν Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Έκαναν Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor υπήρξαν τριβές μεταξύ των Τούρκων παικτών στη μαύρη ομάδα. Επίσης, οι Έλληνες γιόρτασαν το Πάσχα και οι δύο ομάδες συμμετείχαν σε έναν εντυπωσιακό αγώνα επάθλου. Ακόμη, σημειώθηκε αποχώρηση ενός παίκτη από το σύνολο με επικεφαλής την Κατερίνα Δαλάκα.

Η ενόχληση των Τούρκων για την ήττα και η αντίδραση του Παναγιώτη

Ο Γιουσούφ και η Σουντέ άφησαν αιχμές για τις επιλογές στα ματσαρίσματα κατά τους αγώνες. Επίσης, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη χθεσινή βαριά ήττα.

Ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που είχε με τον Μπορά, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με έπαθλο ένα αυτοκίνητο, ο οποίος έληξε με σκορ 10-2 υπέρ της άσπρης ομάδας. Ο παίκτης δήλωσε: «Με περνάει 8 χρόνια και απαντά σαν παιδάκι, εκτίθεται μόνος του, δεν καταλαβαίνει τι γίνεται».

Πώς γιόρτασαν το Πάσχα;

Οι Έλληνες παίκτες του Survivor έκαναν Πάσχα τρώγοντας και χορεύοντας όλοι μαζί σε ένα μεγάλο τραπέζι, με πολλά φαγητά. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός έκαναν την εμφάνισή τους, φυσικά φέρνοντας γαλακτομπούρεκο.

Ο αγώνας επάθλου

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν ένα ταξίδι σε μια πανέμορφη τοποθεσία του Αγίου Δομίνικου. Η αφετηρία του αγωνίσματος δινόταν στη θάλασσα και λίγο πριν από τον τερματισμό, οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν τρεις κρίκους σε ένα ιδιόμορφο καλάθι. Νικήτρια ομάδα ήταν η μαύρη με 10-7.

Το συμβούλιο αποχώρησης

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου του Survivor προβλήθηκε το συμβούλιο αποχώρησης. Υποψήφιοι ήταν η Ελπίδα και ο Σπύρος από τη μαύρη ομάδα. Η πρώτη εγκατέλειψε το reality επιβίωσης σύμφωνα με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.instagram.com/p/Bw5UV28ABno/?utm_source=ig_web_copy_link