Survivor-Αποκλειστικό: O άγνωστος έρωτας του Βασίλη Σίμου με παρουσιάστρια
Reality TV

Survivor-Αποκλειστικό: O άγνωστος έρωτας του Βασίλη Σίμου με παρουσιάστρια

Survivor-Αποκλειστικό: O άγνωστος έρωτας του Βασίλη Σίμου με παρουσιάστρια

Αν και δηλώνει ιχθυοπώλης, ο νέος παίκτης του Survivor έχει ήδη ένα τηλεοπτικό παρελθόν μέσα από συμμετοχές του σε εκπομπές. Ο Βασίλης Σίμος πήγε πρόσφατα στον Άγιο Δομίνικο ως ο νέος παίκτης του ριάλιτι αλλά αυτό που λίγοι γνώριζαν είναι ότι διατηρούσε σχέση με πασίγνωστη παρουσιάστρια των 90s και B’ Μις Ελλάς το 1991 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Ο λόγος φυσικά για την Ελίνα Κέφη. Η 45χρονη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έκανε μάλιστα και κοινές εμφανίσεις με τον σύντροφό της, Βασίλη Σίμο. Οι δυο τους μάλιστα είχαν κάνει και κοινή δημόσια εμφάνιση τον Οκτώβριο στο πάρτι του περιοδικού OK!.

Δεν είναι επιβεβαιωμένο αν παραμένουν ζευγάρι ή έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με δεδομένο πως ο Βασίλης αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πάντως συνεργάτες των δυο παρουσιαστών λένε ότι σίγουρα ήταν μαζί μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου.

Ελίνα Κέφη-Παναγιώτης Σίμος

Η Ελίνα Κέφη και ο Παναγιώτης Σίμος σε κοινή έξοδο στην Επίδειξη μόδας-Art Factory της Νάντιας Ράπτη, τον Οκτώβριο.

Το τηλεοπτικό παρελθόν του νέου Survivor

Ο Βασίλης Σίμος μπορεί να ασχολείται με το μόντελινγκ και τον αθλητισμό, έχει όμως παρουσία και μπροστά από τις κάμερες. Μετά τις σπουδές του στη δημοσιογραφία εργάστηκε σε δυο εκπομπές του OPEN, επί εποχής “E”. Συγκεκριμένα στην εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” και στα “Αποκαλυπτικά”.΄Στην πρώτη εκπομπή συνεργάστηκε με την Ελίνα Κέφη και απ’ ότι φαίνεται ήρθαν αρκετά κοντά και έγιναν ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/BneLLNqgSzw/

https://www.instagram.com/p/BqxWaAxgYA0/

https://www.instagram.com/p/BqxV6dtAivp/

Όπως βλέπουμε και στις παρακάτω φωτογραφίες είχε γνωριστεί με τους παίκτες του πρώτου Survivor, Γιάννη Σπαλιάρα και Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και με την Τραϊάνα Ανανία του  Nomads.

https://www.instagram.com/p/BrvCQZsAvu1/

https://www.instagram.com/p/BqzX5SyAvu0/

https://www.instagram.com/p/Bp610M9A0gm/