Survivor: Πληγωμένη η Μαριαλένα από την αδιαφορία του Σάκη – Το πικρό παράπονο που του εξέφρασε
Reality TV

Survivor: Πληγωμένη η Μαριαλένα από την αδιαφορία του Σάκη – Το πικρό παράπονο που του εξέφρασε

Survivor: Πληγωμένη η Μαριαλένα από την αδιαφορία του Σάκη – Το πικρό παράπονο που του εξέφρασε

Πώς αντέδρασε εκείνος;

Με ένα παράπονο πικρό που λέει και το γνωστό άσμα έμεινε η Μαριαλένα από τη συμπεριφορά του Σάκη στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor.

Η παίκτρια, που την είδαμε να τραυματίζεται δυνατά μεν όχι σοβαρά δε στο στέρνο στην αρένα με τις αρματοδρομίες, ενοχλήθηκε πολύ, όταν ο Σάκης έχοντας πάρει τη νίκη με τους Κόκκινους όχι μόνο δεν γύρισε να δει τι κάνει αλλά ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μπροστά της.

Ο Γιώργος Λιανός παρατήρησε πως κάτι είχε στη λήξη του ματς ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει. Τα κρατούσε βλέπετε μαζεμένα για τον Σάκη που θα του τα έψελνε αργότερα μιας και είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος στο ριάλιτι και η αδιαφορία του την πλήγωσε.

«Ήμουν ημιλιπόθυμη στον πάγκο κι εσύ πανηγύριζες δίχως αύριο, λες και θα τελείωνε η ζωή σου ρε φίλε και δεν μου έριξες ματιά να πεις αυτή ζει ή πεθαίνει; Περιμένω να κάνεις πράγματα που εγώ κάνω κι όταν δεν τα κάνεις απογοητεύομαι. Τέλος, δεν ξαναπεριμένω τίποτα» του είπε.

Μιλώντας στην κάμερα έγινε και πιο συγκεκριμένη:

«Δεν ξέρω τι πήγε στραβά σήμερα. Εγώ δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά. Με το “καλημέρα σας χτύπησα” και δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ κακά ψυχολογικά, πολύ πιεσμένη. Αυτό. Όλα μου φταίνε, θέλω να ηρεμήσω και να τα σκεφτώ λίγο πιο καθαρά γιατί όλα τα σκέφτομαι αρνητικά αυτή τη στιγμή. Πρώτα απ’ όλα τα έβαλα με τον εαυτό μου που χτύπησα και δεν πρόσεξα και μετά δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Με πονάνε οι ήττες. Και μετά μου έφταιγαν όλα. Με ενόχλησε ότι κέρδισε η κόκκινη ομάδα και, ενώ εγώ ήμουν ημιλυπόθυμη στον πάγκο, ο Σάκης, ο πιο δικός μου άνθρωπος εδώ μέσα, δεν ήρθε να μου πει ένα πως είμαι. Δεν είπα να μην το ζήσει με την ομάδα του, αλλά περίμενα ότι θα τον ένοιαζε πως είμαι».

Ωστόσο, το αυτάκι του Σάκη δεν έδειξε να ιδρώνει λέγοντας πως στάθηκε πλάι της κι ότι δεν έπρεπε να ξεστομίσει αυτά τα λόγια.

https://streamable.com/8bela9