Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;
Reality TV

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

«Διάσημοι» ή «Μαχητές»;

Συζήτηση σχετικά με τις υποψηφιότητες των «Διάσημων» θέλησε να κάνει ο Γιώργος Λιανός, πριν από το ξεκίνημα του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Γιώργο Κοψιδά πώς αισθάνεται για το γεγονός ότι ψηφίζεται για δεύτερη φορά από τους συμπαίκτες του κι εκείνος δήλωσε στεναχωρημένος και άυπνος, μη μπορώντας να εξηγήσει τους λόγους.

Τον λόγο πήρε και ο Περικλής Κονδυλάτος για την ψηφοφορία, αλλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος από τους «Μαχητές», ο οποίος εξέφρασε τον σεβασμό του για τον ηθοποιό, παρά το γεγονός ότι εύχεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

https://streamable.com/di4dao

Ο αγώνας

Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης, κόντρα σε Αλέξη Παππά και Περικλή Κονδυλάτο ήταν τα πρώτα ζευγάρια στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τους «Μαχητές» να κάνουν το 1-0 σε έναν εξαιρετικά δύσκολο στίβο μάχης.

https://streamable.com/12rb9l

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Ανθή Σαλαγκούδη δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον τροχό τους, ενώ η Μαριαλένα με την Ασημίνα, παρά τα αρχικά εμπόδια έφτασαν στον στόχο. Η γυμνάστρια των «μπλε» πήρε τη νίκη, ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο. Η Ελίζαμπεθ κατηγόρησε την Ανθή ότι «δεν πήρε ποτέ μπρος», με τη δημοσιογράφο να απαντά ότι δεν το ένιωθε σταθερό.

Η σειρά ήταν για τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο, με τον Ντάφυ να πανηγυρίζει έξαλλα τη νίκη του, που μείωσε σε 2-1 για τους «Διάσημους».

https://streamable.com/gmy65h

Η Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου κοντραρίστηκαν με την Έλενα Μαριπόζα και τη Σοφία, με τις πρώτες να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να φτάσουν στον στόχο. Μετά από πολύ κόπο και τον τροχό να πέφτει πάνω της, η τραγουδίστρια ισοφάρισε για την ομάδα της.

Ο Γιώργος Κόρομι και ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν απέναντι από τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Πάνο Καλίδη, με τον Κόρο να κερδίζει κάνοντας το 3-2.

Άννα Μαρία με Ελίζαμπεθ και Σοφία με Μαριαλένα διεκδίκησαν τη νίκη, με τη Σοφία να βρίσκει τον στόχο με τη μία για το 4-2 των «Μαχητών».

https://streamable.com/v8ayzf

Το δίδυμο Κοψιδά – Παππά αγωνίστηκε κόντρα σε Παπαδόπουλο και Καφετζή, με τον πρώην μπασκετμπολίστα και ηθοποιό να μειώνει σε 4-3.

Μαριπόζα και Ασημίνα έπαιξαν απέναντι σε Ανθή και Ελευθερία, με τις «Διάσημες» να μένουν αρκετά πίσω στο αγώνισμα. Η Ανθή δεν μπορούσε να πετάξει με δύναμη το δισκάκι με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Ασημίνα.

https://streamable.com/wfyo8b

Το πιο αγαπημένο δίδυμο του τηλεοπτικού κοινού, αυτό του Τριαντάφυλλου με τον Πάνο Καλίδη, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Ασημακόπουλο και Κόρομι. Ο Πάνος Καλίδης έφτασε στον στόχο αλλά δεν τα κατάφερε, με τους «Μαχητές» να πανηγυρίζουν για το 6-3.

Η Κάτια Ταραμπάνκο με την Άννα Μαρία πάλεψαν απέναντι σε Σοφία και Μαριαλένα, με την τελευταία να κάνει το 7-3, πριν φτάσουν στον στόχο οι «Διάσημες».

https://streamable.com/dzxhog

Ο Περικλής μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά ανταγωνίστηκαν τους Νίκο Μπάρτζη και Chris Σταμούλη, με τους «Διάσημους» να δυσκολεύονται για ακόμα μια φορά να τερματίσουν. Ο Πέρι κατάφερε να πετύχει τους δύο από τους τρεις στόχους, με τον αντίπαλό του ωστόσο να κερδίζει για το 8-3.

Ο Αλέξης Παππάς με τον Τριαντάφυλλο έπαιξαν κόντρα στους Ασημακόπουλο και Κόρομι, με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 9-3 και τους «Μαχητές» μία ανάσα από τη μεγάλη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

https://streamable.com/181ioe

Η Σοφία με την Ασημίνα διεκδίκησαν τη νίκη για να τελειώσουν τη μάχη, κόντρα σε Κάτια και Ελευθερία. Η Σοφία ήταν τελικά εκείνη που έκανε το 10-3 για τους «Μαχητές» που δεν θα μπουν ούτε αυτή τη φορά σε διαδικασία ψηφοφορίας συμπαίκτη τους, για αποχώρηση.

https://streamable.com/tm6hse